VIDEO/ Vicepreședintele CJ Bihor, după eliberare: „A fost fain în arest. Atmosferă bună, colegi buni, este apă caldă”

0
212

Ce să spun? A fost fain. Eu am văzut ce disperată era doamna Udrea în situaţia asta. Eu nu sunt aşa de disperat. Nu a sunat telefonul niciodată. Atmosfera bună, colegi buni, este apă caldă. Ce mai trebuie?, a declarat după ce a fost eliberat din arest vicepreședintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, conform ebihoreanul.ro.

De ce a fost încătuşat tocmai acum? „Când o să aflaţi să-mi spuneţi neapărat şi mie. Tare aş vrea să ştiu de ce trebuie clocit 11-12 ani. Probabil au aşteptat să am 60 ani. Nu e o răzbunare. Dacă aş zice aşa ceva ar trebui să ştiu cine e acela şi atunci deja i-aş fi vopsit uşa cu roşu”, a zis liderul UDMR, negând totodată şi afirmaţiile din comunicatul UDMR Bihor, care lăsa să se înţeleagă că ar fi o victimă politică.

„Nu are nicio conotaţie politică. Ce pot să spun? Unii spun că sunt nevinovaţi, alţii că sunt victime ale unor abuzuri. Eu spun doar că niciodată n-am fost incorect cu instituţia pe care am condus-o. Se spune că am creat un prejudiciu pentru că n-am vândut un teren. Contractul e aşa prevăzut că, în cazul în care nu va construi, terenurile trebuie să fie date înapoi. Sunt campion al lumii! N-am vândut ceva şi cu asta am creat un prejudiciu”, a remarcat, ironic, Kiss.