spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăPoliticaVIDEO/ Vanghelie: Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn

VIDEO/ Vanghelie: Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn

-

Edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că în cazul în care va face o campanie electorală nu are nevoie de bani pentru afişe sau bannere, ci va merge să vorbească cu oamenii pe stradă. Are și avantaje, spune Vanghelie: „arăt şi bine, sunt şi bărbat bine şi sunt şi bun”, transmite b1.ro.

- Reclama -

„Dacă vorbim de oameni care au greutate, că au şi dreptate, şi mă includ şi eu printre ei, nu le trebuie niciun ban. Mergem doar pe stradă şi vorbim cu lumea. Mie nu-mi trebuie bannere, nu-mi trebuie afişe, nu-mi trebuie nimic. Vă invit când o să fac, dacă o să fac campanie, şi o să vedeţi că nu-mi trebuie nimic”, a declarat Vanghelie.

„Întotdeauna am avut avantaje pentru că arăt şi bine, sunt şi bărbat bine şi sunt şi bun. Ca să fac o paranteză, sunt demn. Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalţi nu au. Asta le trebuie politicienilor din România, demnitate. (…) Avem nevoie, nu de modele noi, de politicieni care înţeleg într-adevăr cum să se comporte normal, nu trebuie schimbată clasa politică, trebuie schimbată atitudinea şi să existe atitudine la politicieni”, a adăugat, în glumă, Vanghelie.

Președintele partidului Dreptății Sociale a evitat însă să spună dacă se va înscrie în cursa electorală.

„Aştept foarte mulţi colegi care vor veni, care se vor înscrie în partid şi o să văd că sunt mult mai buni ca mine mulţi dintre ei şi vreau să lăsăm şi o generaţie tânără, de ce să ne grăbim. Vă anunţ la momentul potrivit. Aşteptăm formula sociologică care ne va spune ceea ce trebuie de făcut”, a spus el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...