Moment de colecţie acum patru ani în studioul B1 TV, cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, în rolul principal, transmite b1.ro.Invitat în emisiunea “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV în data de 21 martie 2011, Marian Vanghelie le-a spus moderatorilor de atunci, Robert Turcescu și Ion Cristoiu, că ceasul său valorează 15.000 de euro.

După ce a refuzat în mai multe rânduri să spună preţul ceasului de la mână, susținând că “e puțin, nu e mult” și că cei care au mai scris în presă despre ceasul său “au greșit prețul”, până la urmă Marian Vanghelie a recunoscut valoarea acestuia. El a declarat că ceasul pe care îl poartă la mână valorează 15.000 de euro.
Declaraţia sa de sinceritate de atunci capătă astăzi alte conotaţii, în contextul percheziţiilor DNA de la domiciliul său şi de la sediul primăriei sectorului 5. Potrivit lui Marian Vanghelie, dar şi a avocatului acestuia, procurorii au confiscat de la locuinţa sa o colecţie de ceasuri în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Ar fi vorba de cinci sau şase ceasuri de lux.

În legătură cu acestea, Marian Vanghelie a declarat: „Am şosete, am ceasuri, lucruri normale pentru orice familie. Unele sunt luate acum 15 ani, acum 10 ani, acum 6 ani. Nu ştiu dacă valorează 20.000 euro.”

Joi dimineaţă, Marian Vanghelie declara în exclusivitate tot pe B1 TV că situaţia sa actuală este una “neplăcută” şi că bănuieşte că totul i se trage de la nişte denunţuri.

”Bănuiesc că pot fi niște denunțuri. Nu ați auzit că am fost prins într-un flagrant, că am conturi. Mergând pe logica simplă, cred că sunt denunțuri.(…) Suntem în țara denuțurilor, mă aștept la orice. Eu nu am probleme. (…) Avem senzația, când vorbim de lucruri din astea, că toată lumea trebuie pusă la zid și împușcată. Nu ne dăm seama că o să ne vină rândul la toți. E îngrijorător, nu doar pentru persoana mea, ci și pentru tot ce se întâmplă în această țară”, a declarat Vanghelie.
VANGHELIE, 21 MARTIE 2011

VANGHELIE, 12 MARTIE 2015

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?