spot_img
28.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăhighlightVIDEO: Udrea: Toți cei care au făcut ceva ilegal sunt bine-mersi

VIDEO: Udrea: Toți cei care au făcut ceva ilegal sunt bine-mersi

-

„Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau au făcut ceva ilegal spun că au dat-o mai departe, și sunt bine mersi. Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat mai departe sau ceva? Tehnica aceasta îi face pe cei care practică asta scăpați. Singurul care a rămas în arest este Rudel Obreja, care n-a vrut să declare ce i s-a cerut, restul au spus că ce au luat au dat mai departe. Față de domnul Coldea voi face denunțuri până le ia cineva în serios. Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos (n.r. Cocoș). După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ți se cere ca să pleci”, a spus  Elena Udrea, la ieșirea de la DNA.

- Reclama -

Elena Udrea a fost citată de procurorii DNA la ora 8:30. Aceasta a luat cunoștință de cele trei noi acuzații care i se aduc în dosarul Gala Bute și pentru care DNA a cerut Camerei Deputaților încuviințarea arestului preventiv și începerea urmăririi penale.

- Advertisement -

În ceea ce-l privește pe Florian Coldea, director interimar al SRI, Elena Udrea a precizat că „față de dânsul o să fac la denunțuri până le ia cineva în serios”. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img