spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăhighlightVIDEO: UDREA, ÎN PLEN: SUNT VÂNATĂ SISTEMATIC, MI-AU LUAT SUTIENUL ÎN AREST,...

VIDEO: UDREA, ÎN PLEN: SUNT VÂNATĂ SISTEMATIC, MI-AU LUAT SUTIENUL ÎN AREST, AM VRUT SĂ VIN ÎN CĂTUȘE AICI, SĂ LE PIPĂIȚI

-

„Le voi spune lucruri pe care le stiu, lucruri de care se tem”, a declarat Elena Udrea luni după amiază când a sosit la Parlament. Plenul urmează să voteze cererea de arestare a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute.
„După experienţa de data trecută ce emoţii să mai am”, a spus Udrea la intrarea în Parlament.Plenul Camerei va discuta luni la ora 16:00 cererile DNA de începere a urmăririi penale şi arestare preventivă a Elenei Udrea.Udrea are posibilitatea să se adreseze plenului, iar votul în cazul celor două cereri va fi secret cu bile.

16.20: Elena Udrea se adresează plenului. Ea cere ca deputații să încuviințeze cercetarea penală, nu și arestarea. Ea a spus că totul este o răzbunare a unor generali din serviciile secrete. Ea i-a acuzat pe deputați că au stat până la 1 noaptea să votezeze cererile pentru arestarea sa și mai apoi în miez de noapte au lucrat și cei de la Monitorul Oficial. Nu v-ați gândit că s-ar putea să fiți în aceeași situație? Este evident că sunt o țintă, sunt vânată sistematic a mai spus Udrea. Nu am cerut nimănui să încalce legea, a precizat deputatul PMP. M-au dezbrăcat, mi-au luat sutienul, m-au dus într-o cameră mică, cu wc turcesc fără ușă, a descris Udrea situația din arestul Poliției. Am vrut să viu în cătușe în fața dvs, să le pipăiși, a afirmat Udrea. Ea a cerut ca arestul preventiv să nu mai fie folosit abuziv, a mai afirmat Udrea. Nu poți să lași justiția pe mâna a doi oameni, a susținut deputatul. Udrea a cerut modificarea Codului penal pentru a nu mai avea loc abuzuri. Ceea ce se întâmplă este un precedent periculos, a susținut fostul ministru. Ea le-a cerut deputaților să se gândească înainte de vot daca ce se întâmplă este spre binele României.

- Reclama -

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img