spot_img
27.5 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasămediuVIDEO: Studentul exmatriculat de la Arhitectură trebuie reprimit la cursuri

VIDEO: Studentul exmatriculat de la Arhitectură trebuie reprimit la cursuri

-

O primă victorie în instanţă a studentului exmatriculat de la Arhitectură, caz prezentat ÎN EXCLUSIVITATE de Ştirile TVR. Tribunalul Bucureşti a dispus ca Dragoş Alexandru să fie reprimit la cursuri până la o decizie finală a instanţei. Conditiile de studiu din facultate reclamate de student au fost confirmate şi de Corpul de control al Ministerului Educaţiei, transmit Știrile TVR.

Conducerea universităţii este obligată să pună de urgenţă în aplicare decizia tribunalului, aşa că, în acest moment, Dragoş Alexandru este în continuare student la Arhitectură.

„În continuare, dacă intenţionează să stingă acest litigiu şi să urmeze şi recomandările care au fost date de Ministerul Educaţiei, ar trebui, fireşte, ca în urma unui proces de decizie intern să revoce decizia de exmatriculare”, a declarat pentru Telejurnal Mihai Holban, avocatul studentului.

- Advertisement -

 

„În urma discuţiilor avute de conducerea Senatului cu studentul Alexandru Dragoş şi în urma deciziei de a fi reînmatriculat, am luat hotărârea să fie reînmatriculat de urgenţă”, a confirmat rectorul Universităţii „Ion Mincu”, Zeno Bogdănescu.

- Advertisement -

Studentul a avut deja mai multe discuţii cu reprezentanţii Senatului universităţii.

Tânărul a primit vestea exmatriculării în anul V de studiu, în plină sesiune şi la nicio lună după ce a semnalat într-o scrisoare trimisă ministerului mai multe probleme din universitate.

La sesizarea TVR, Ministerul Educaţiei a făcut un control la Universitatea de Arhitectură şi a făcut mai multe recomandări pe care instituţia trebuie să le pună acum în aplicare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img