spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Soțul Gabrielei Firea AGRESEAZĂ UN CETĂȚEAN/ Dezvăluirile victimei: A amenințat că...

VIDEO/ Soțul Gabrielei Firea AGRESEAZĂ UN CETĂȚEAN/ Dezvăluirile victimei: A amenințat că mă omoară/ CINE E BOGDAN DINULESCU?

-

Luni seară, în jurul orei 18.30, un cetățean din Voluntari ar fi fost agresat fizic și verbal  pe proprietatea sa de primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Cel agresat a devenit celebru acum câțiva ani când a fost erou principal într-un incident cu Dan Voiculescu.

Pe imaginile filmate de o cameră de supraveghere de la o benzinărie din apropiere se observă cum Pandele îl lovește și îi dă un cap în gură lui Bogdan Dinulescu. Terenul de lângă benzinărie ar aparține cetățeanului agresat, unde acesta are niște depozite, conform mărturiei acestuia.

- Advertisement -

Bogdan Dinulescu a declarat luni noaptea la Realitatea TV că a fost agresat de primarul Pandele pe proprietatea sa privată.

pandeleEl a mai spus că luni a mers la Arcul de Triumf pentru a-i aminti primarului general Gabriela Firea, soția lui Pandele, promisiunile din campanie, dar ar fi fost înconjurat de circa 20 de persoane aduse din Voluntari. Dinulescu a precizat că vroia să îi amintească Gabrielei Firea promisiunile din campania electorală privind fluidizarea traficului din București până în luna decembrie.

- Advertisement -

Dinulescu a susținut că Florentin Pandele l-a amenințat că îl omoară și că îl bagă în pușcărie împreună cu familia sa.

El a afirmat că inițial șeful pazei lui Gabriela Firea de la Primăria Capitalei, un anume Văsîi, fost șef al Poliției Ilfov și al Poliției Voluntari, l-ar fi sunat și l-ar amenințat că îi dă foc și că îi bagă o petardă în gură.

Te bag în mormânt pe tine și pe toată familia ta, a mai susținut Dinulescu că i-ar fi spus Florentin Pandele.

Acesta a mai spus că există martori și că are și o înregistrare audio a amenințărilor lui Pandele care confirmă spusele sale.

El a spus că a făcut plângere la Poliție și că ar mai exista și alte imagini video.

Bogdan Dinulescu a devenit celebru după ce acum câțiva ani i-a aruncat în față câteva zeci de lei lui Dan Voiculescu.

Incidentul a avut loc atunci când Voiculescu s-a prezentat la IPJ Ilfov când era sub control judiciar.

03-face-to-face-2La intrarea în sediul Poliţiei, Bogdan Dinulescu i-a aruncat pe jos mai multe zeci de lei şi i-a aruncat mai multe acuzaţii lui Voiculescu:

1. Uitați TVA la pâine, ați distrus economia țării! Ar trebui să fiţi judecat de subminarea economiei naţionale!
2. V-ați turnat familia pentru avantaje, eu nu tac!
3. E foarte simplu, este o luptă a Justiţiei. Se încearcă omogenizarea Justiției împotriva unora ca dânșii, ca dânsul. Stiţi foarte bine, lăcomia l-a adus aici!

Replica lui Voiculescu: „Cine te-a trimis, mă, aici? Băsescu? Traian Băsescu? Te cunosc după aparat. Du-te, mă, de aici”.

03-dinulescu-casa-rzvPovestea lui Bogdan Dinulescu a fost publicată la vremea respectivă de Evenimentul Zilei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img