spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăhighlightVIDEO/ Sebastian Ghita: Toti cei din PSD s-au razbunat pe Ponta

VIDEO/ Sebastian Ghita: Toti cei din PSD s-au razbunat pe Ponta

-

Domnul Ion Iliescu nu se abține și nu poate să lase această Românie în pace, vrea să arate tot timpul că are dreptate. Cred că i-a făcut un rău lui Dragnea, care astăzi este propusul lui Iliescu. Cred că după euro-atlanticul Ponta, astăzi Iliescu ni l-a propus pe Dragnea. (…) Cred că astăzi, fără să-i contest din merite lui Dragnea, (…) a fost un bun organizator, colegii l-au apreciat, dar să-l văd pe Ion Iliescu care îl propune, e ceva de neînțeles. Am înțeles că s-au răzbunat toți cei din PSD pe Ponta că a pierdut alegerile, dar puteau să amâne această pedepsire a lui Ponta, pentru că nu le prinde bine”, a declarat deputatul Sebastian Ghiță miercuri seara la B1 TV. 

- Reclama -

Sebastian Ghita este considerat mana dreapta a lui Victor Ponta.

„Îl cunosc bine, știu că este un bun om politic (n.red-Ponta), știu că are gânduri bune pentru țara asta. Chiar dacă inițial nu am fost de acord cu ceea ce a făcut, dându-și demisia și generând această chestiune în PSD, cred că este și un gest al lui Ponta față de partid, adică poate că și Ponta s-a gândit că în alegeri Iliescu și mulți alții nu l-au vrut. Adică astăzi Ponta a vrut să arate cine nu l-a vrut pe el, cine nu și-a dorit ca Ponta să ajungă președintele României. (…) Am văzut niște oameni care, din păcate, nu cred că au înțeles ce au făcut astăzi și au făcut-o doar să se răzbune pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova”, a mai spus Sebastian Ghiță.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...