VIDEO/ Scene incredibile cu Stela Popescu înainte să moară: NIMENI NU S-A SESIZAT CĂ ARE PROBLEME

0
24

Invitată la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru activitatea impresionantă pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de carieră ca actriță. Acolo, însă, a povestit unul dintre prezentatorii evenimentului, Stelei i s-a făcut rău şi a scăpat premiul din mână. Mai mult ea s-a întrebat ce caută acolo și se certa cu prezentatorii.Totul s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte să moară, iar cei prezenţi cred este posibil ca atunci să fi suferit un accident vascular. 

La vremea aceea nimeni nu s-a sesizat.

Nu era coerentă când a susţinut interviul. Probabil s-a produs un spasm care i-a afectat activitatea cerebrală . O astfel de persoană trebuie dusă să fie scanată cu un tomograf la nivelul capului. Un obstacol opreşte aerul să ajungă în creier‚ dar nu toţi pacienţii care suferă acest fenomen ajung în această situaţie.” a declarat medicul Peneş în emisiunea „Răi da Buni”.

 Ar fi putut fi salvată dacă s-ar fi luat măsuri atunci. Dacă ar fi mers la doctor. Nu mai judeci coerent, nici discursul ei nu mai era unul coerent. Era un semn. Cel mai probabil inima nu a mai putut pompa sângele, a făcut un fel de stop cardiac, dar ea putea fi salvată.” a completat medicul în cadrul aceleaşi emisiuni.

Aceste imagini au fost filmate în urmă cu doar două seri, când Stela Popescu a fost invitată la una dintre multele Gale la care a fost premiată de-a lungul vieții sale. Acolo au apărut primele semne că nu se simte prea bine.

Claudiu Constantin, care a fost prezentator la eveniment a susținut că artista a dat dovezi de incoerență, a scăpat premiul din mâna și părea să fi suferit un accident vascular.

Deşi părea că şi-a revenit şi a mers alături de prieteni şi colegi la masă, se pare că lucrurile n-au stat chiar aşa. La doar câteva ore, Stela Popescu a fost găsită fără suflare în holul casei sale.

“Am văzut-o toți. Nu era într-adevăr într-o stare foarte bună. Era cu multe persoane la masă, eu mi-am închipuit că era sub urmărirea cuiva, n-a părut nicio secundă că nu ar avea pe cineva care să aibă grijă de ea. Cred că sunt înregistrări de la acel eveniment și în mod cert nu era Stela Popescu pe care o știm cu toții. Mi s-a părut că avea o problema foarte gravă, nu era coerentă, ținea microfonul în jos… ea, care a fost pe scenă toată viață, nu avea cum să țină microfonul în jos. Mi se pare șocant că o personalitate de nivelul ei, o femeie atât de mult iubita de atâția oameni și-a găsit sfârșitul singură. Mi se pare incredibil că  după acel eveniment la care atât de multe persoane au insistat să-și facă fotografii cu ea, nu vreau să dau nume pentru că mi se pare jenant, n-a fost niciuna care să o ducă acasă și să aibă grijă că ea să fie ok. Era foarte clar pentru toată lumea că ea nu se simte bine. Probabil că cei de acolo, din apropierea ei, au fost mai preocupați de a lua câteva like-uri pe Instagram sau pe Facebook. Uite că mie nu-mi pare rău că n-am făcut o poză cu ea pentru că pot să o prețuiesc și fără să fac acest lucru. Sunt marcată.”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.