spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalizeVIDEO/ Scandal cu Corina Crețu la Salonic

VIDEO/ Scandal cu Corina Crețu la Salonic

-

Cum s-a certat Corina Crețu azi în Salonic, Grecia, cu publicul, la discutarea unui proiect UE.De văzut de la min. 6.— „People are dying in Greece”, îi strigă o femeie din sală.— „Really? People are dying everywhere”, zice Corința Crețu. „Come to Romania and you’ll see if it’s better than in Greece.”, a scris pe facebook jurnalistul Dan Alexe, corespondentul de la Bruxelles al Radio Europa Liberă.

Crețu a fost huiduită de mai mulți participanți.

- Advertisement -

„Oamenii mor in Grecia”, i-a strigat lui Crețu Zoe Konstantopoulou,  fostă membră a Platformei de Stânga, o facţiune a partidului Syriza, fost preşedinte al Parlamentului grec şi actualul lider al formaţiunii Cursul Libertăţii (extremă-stânga)

„Oamenii mor peste tot. Chiar asa, chiar asa. Vino sa traiesti in Romania daca nu iti place in Grecia”, a replicat Corina Cretu.

- Advertisement -

Corina Cretu i-a mai spus acesteia ca s-a batut la Bruxelles pentru ca Grecia sa nu aiba de platit cofinantari pentru proiecte europene.

Nu ati avea niciun kilometru de autostrada in aceasta tara fara bani europeni, a mai spus Corina Cretu.

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, se afla in Grecia pentru a inaugura un proiect de infrastructura de mare amploare realizat cu ajutorul fondurilor europene: tunelul din valea Tembi, ultimul tronson al autostrazii care traverseaza tara pentru a lega Atena de Salonic, potrivit Radio Romania Actualitati.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img