spot_img
28.1 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăPoliticaVIDEO/Scandal cu 90 de mucoși din PNL

VIDEO/Scandal cu 90 de mucoși din PNL

-

Scandal la Bârlad, la alegerile organizației municipale PNL! Alegerile sunt contestate de peste 90 de membri, care, deși și-au plătit cotizațiile la zi, nu s-au regăsit pe listele convocatorului. Primarul Dumitru Boroș, destul de nervos, a spus: “Dar de ce vă interesează că nu sunt primiți acești oameni? Și aseară, când au fost alegerile la Murgeni sau în altă comună, membrii cotizanți ai PNL-ului au fost scoși afară în ploaie, atunci nu v-a interesat?”, a fost reacția lui Dumitru  Boroș. În foiaerul Casei de Cultură, unde este comitetul de coordonare local al PNL Bârlad, mai mulți membri cotizanți sunt uluiți, ne arată chitanțele, ca dovadă a plății cotizației online și nu înțeleg cum de nu au fost trecuți pe convocator, scrie Vremea Noua din Bârlad.

- Reclama -

Un grup de tineri (Popoiu Cosmin, Pălăduță Ionuț, Delia Groza, Manea Dragoș, Pahonea Ionuț, Octavian Ivan) sunt revoltați și au declarat în exclusivitate pentru reporterii Vremea Nouă: “În campanie am fost buni, când împărțeam materiale cu domnul Boroș, iar acum ne consideră mucoși și ne dau afară de la ședință! Asta este, așteptăm celelalte alegeri, când o să fim iarăși buni de treabă, și atunci o să le cerem să ne facă și nouă carnete de membri, ca la școală.” Nici un consilier județean PNL cu cotizația la zi nu a fost primit. Este vorba despre tatăl lui Ionuț Pălăduță. După cum scrie statutul PNL, la alegerile interne pot participa toți membrii înscriși în baza de date a partidului, până la 31 decembrie 2020, cu condiția să aibă cotizația plătită la zi. La Bârlad se pare că cei din Biroul Politic Local (BPL) nu au fost de acord cu cotizațiile plătite prin virament bancar (online). Foarte muIți ne-au arătat documentele justificative de la bancă și spuneau că acum, când PNL la nivel guvernamenal, promovează digitalizarea instituțiilor publice, la Bârlad puternici sunt cei care au chitanțe, mai scrie sursa citata.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...