VIDEO/ Robert Turcescu, video dezvăluiri despre votul în regatul lui Liviu Dragnea

0
361

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat joi seară pe blogul său o filmare despre cum se votează în județul Teleorman, păstorit de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Veti vedea cum se „voteaza” in Teleorman, va veti explica- dar de aceasta data cu asupra de masura- de ce facea judetul lui Dragnea productii record de participanti la numeroasele scrutinuri din ultimii ani, afirmă Turcescu.

Imaginile spun totul. Eu adaug doar ca la mizeria asta participa si Politia (o sa-l vedeti pe timpitul ala de politist in imagini, incapabil sa inteleaga ca sub ochii lui se petrecea o ilegalitate), conchide jurnalistul.

telromanPOSTAREA INTEGRALĂ A LUI ROBERT TURCESCU ȘI FILMULEȚUL:

Daca aveti nervii tari va poftesc sa priviti integral cele 15 minute din filmarea de mai jos. Eu le-am vizionat si m-a apucat o sila infinita: veti vedea cum se „voteaza” in Teleorman, va veti explica- dar de aceasta data cu asupra de masura- de ce facea judetul lui Dragnea productii record de participanti la numeroasele scrutinuri din ultimii ani.

Imaginile spun totul. Eu adaug doar ca la mizeria asta participa si Politia (o sa-l vedeti pe timpitul ala de politist in imagini, incapabil sa inteleaga ca sub ochii lui se petrecea o ilegalitate). Despre cetateni, ce sa zic… Mai bine ma abtin. Stiu, veti spune ca asa e la tara peste tot in Romania. Da, aveti dreptate, dar aici sint probe video imposibil de ignorat, sint personaje usor de identificat. Sper cu tarie ca mai exista procurori care inteleg ca asa ceva nu poate fi trecut cu vederea.

Priviti: