spot_img
18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăhighlightVIDEO/ REVOLTA IN TELEORMAN IMPOTRIVA BLONDEI LUI DRAGNEA: Jos cu prefectul PSD,...

VIDEO/ REVOLTA IN TELEORMAN IMPOTRIVA BLONDEI LUI DRAGNEA: Jos cu prefectul PSD, Jos Mafia PSD

-

PNL Teleorman a organizat marti dupa amiaza un protest in Alexandria impotriva prefectului cerand Guvernului demiterea prefectului de Teleorman, Carmen Daniela DAN, pe care o acuza ca este omul PSD si a condamnatului penal Liviu Nicolae Dragnea.

Autoritatile din Teleorman au incearcat sa saboteze actiunea de protest anuntata de PNL Teleorman  in fata Prefecturii Teleorman. Cu toate ca am cerut din timp toate aprobarile necesare ni s-a refuzat dreptul legal de a protesta in fata Prefecturii si am fost trimisi in parcarea Consiliului Judetean, a declarat pentru FLUX 24 co-presedintele PNL, Eugen Pirvulescu.

- Advertisement -

maxresdefaultCITITI SI:EXCLUSIV: Blonda lui Liviu Dragnea, baroneasă de Teleorman (EPISODUL 1)

- Advertisement -

CITITI SI:EXCLUSIV/ Blonda lui Dragnea, baroneasa PENALĂ a Teleormanului (EPISODUL 2)

Carmen Daniela DAN a fost numita in functie avand sustinerea condamnatului penal Liviu Nicolae Dragnea, in prezent presedintele PSD. Doamna prefect a actionat de cand se afla in aceasta functie numai la comanda politica a acestui partid, lucrand pentru subordonarea deconcertatelor din judet in slujba PSD. Doamna prefect nu a respectat hotaririle judecatoresti definitive in baza carora era OBLIGATA sa suspenda primarii care au fost declarati incomptabili sau vinovati de fapte de coruptie. Doamna prefect nu a avut echidistanta politica la care functia publica o OBLIGA.Doamna prefect a facut politica activ in slujba PSD dorind sa fie sustinuta de acest partid pentru Consiliul Judetean.  Pastrarea numitei Carmen Daniela DAN in functia de prefect pune la indoiala buna organizare si desfasurare a alegerilor locale si parlamentare din acest an in judetul Teleorman, unde avem o istorie de fraude electorale puse la cale de PSD, unele confirmate si de decizii judecatoresti.Cerem guvernului demiterea de urgenta a prefectului de Teleorman si numirea unei persoane care sa GARANTEZE echidistanta politica, se spune intr-un comunicat al PNL Teleorman remis FLUX 24.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img