spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasămediuVIDEO/ PROPUNERE AIURITOARE A UNUI CONSILIER PREZIDENȚIAL PENTRU DIASPORĂ: Să punem camere...

VIDEO/ PROPUNERE AIURITOARE A UNUI CONSILIER PREZIDENȚIAL PENTRU DIASPORĂ: Să punem camere de luat vederi în fiecare sat ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii

-

Să se monteze camere web în satele româneşti, pentru ca românii din diaspora să-şi vadă găinile de acasă. Inedita propunere aparţine consilierului preşedintelui României pentru românii din străinătate, Sandra Pralong, şi a fost făcută la sfârşitul evenimentului „Diaspora românească, vector de dezvoltare”, desfăşurat la Palatul Cotroceni în 23 februarie, scrie Gazeta Românească din Italia.

- Reclama -

«Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong.

Propunerea a fost făcută după ce ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, anunţase un megaproiect de introducere a internetului de bandă largă în 780 de sate româneşti.

Potrivit Eurostat, 38,1% din locuinţele din România au toaletele în curte, media europeană fiind de 2,7%. Multe din satele româneşti nu au apă, drumurile nu sunt asfaltate, asistenţa sanitară este precară.

VIDEO, DECLARAȚIA SANDREI PRALONG DE LA MINUTUL 39:

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...