spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasămediuVIDEO/ PROPUNERE AIURITOARE A UNUI CONSILIER PREZIDENȚIAL PENTRU DIASPORĂ: Să punem camere...

VIDEO/ PROPUNERE AIURITOARE A UNUI CONSILIER PREZIDENȚIAL PENTRU DIASPORĂ: Să punem camere de luat vederi în fiecare sat ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii

-

Să se monteze camere web în satele româneşti, pentru ca românii din diaspora să-şi vadă găinile de acasă. Inedita propunere aparţine consilierului preşedintelui României pentru românii din străinătate, Sandra Pralong, şi a fost făcută la sfârşitul evenimentului „Diaspora românească, vector de dezvoltare”, desfăşurat la Palatul Cotroceni în 23 februarie, scrie Gazeta Românească din Italia.

«Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong.

- Advertisement -

Propunerea a fost făcută după ce ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, anunţase un megaproiect de introducere a internetului de bandă largă în 780 de sate româneşti.

Potrivit Eurostat, 38,1% din locuinţele din România au toaletele în curte, media europeană fiind de 2,7%. Multe din satele româneşti nu au apă, drumurile nu sunt asfaltate, asistenţa sanitară este precară.

- Advertisement -

VIDEO, DECLARAȚIA SANDREI PRALONG DE LA MINUTUL 39:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img