VIDEO: Prea Cuviosul liberal Robert Sigheartău, pretins apărător al Familiei tradiționale, omul din spatele Brutei din Sîngeorz Băi

0
137

Un alt lider marcant al PNL, Robert Sigheartău, secretar general al partidului, care se pretinde apărător al familiei tradiționale și al moralității, l-a susținut public pe Traian Ogâgău la întâlnirea cu premierul Ludovic Orban de la Bistrița. Premierul, aflat în spatele lui, tace mâlc și este încântat de prezentarea candidatului penal din Sângeorz-Băi, scrie Observatorul de Bistrița.

Observator BN l-a contactat pe premierul Ludovic Orban cu privire la cazul lui Ogâgău, după o declarație nefericită a liderului PNL, Ioan Turc, care a spus că se află „la un șpriț cu premierul”, după ce un redactor l-a întrebat despre susținerea lui Ogâgău care pe lângă alte probleme penale, este cercetat penal și într-un caz de abuz în familie.

Ulterior, subiectul a atras și atenția presei naționale.

„Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”, a spus Ludovic Orban pentru Observator BN, fiind citat și de Digi24. 

„Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi… a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a declarat Ludovic Orban pentru Hotnews.

Reacția premierului vine după ce în spațiul public au apărut două înregistrări cu Traian Ogâgău, prima dată de Antena3 unde se vede cum își pedepsește copila și a doua publicată de Adevărul – o înregistrare audio cu impact emoțional, în care se aude cum își terorizează familia. 

Șeful liberalilor din Sîngeorz Băi susține că organizația îi va face în continuare campanie primarului abuziv, pentru că nu interesează ” valoarea lui ca om” sau viața privată. Premierul Orban spune însă ca a cerut ca pe plan local să înceteze orice asociere cu Traian Ogâgău, transmite Radio Europa Liberă.

Liberalii din Sîngeorz Băi îl vor vota pe primarul Traian Ogâgău și îl vor însoți în fiecare zi în campania electorală. Precizarea a venit pentru Europa Liberă de la președintele PNL Sîngeorz Băi, Claudiu Runcan, la o zi după ce premierul Orban, dar și organizația județeană PNL Bistrița Năsăud, s-au delimitat de edil.