spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeVIDEO/PNL Teleorman a blocat un bust dorit de PSD: "Cum să dai...

VIDEO/PNL Teleorman a blocat un bust dorit de PSD: „Cum să dai 60.000 de euro pe un bust, e de aur? Astfel de practici trebuie să înceteze, județul Teleorman are nevoie de investiții și modernizare. De aceea nu se vede nimic în județ, în 30 de ani de administrație pesedistă”

-

Este scandal în Teleorman, pe bugetul anului 2022, între liberali și social democrați. Consilierii liberali se opun unor cheltuieli care au devenit tradiție la Consiliul Județean , fapt care i-a înfuriat atât pe consilierii PSD, cât și pe președintele CJ, Adrian Gîdea. 

- Reclama -

Unul dintre exemple a fost dat joi de președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferințe de presă despre bugetul anului 2022. Este vorba despre realizarea unui bust al scriitorului Marin Preda, pentru care Consiliul Județean Teleorman pregătise nu mai puțin de 60000 euro, deși, în Teleorman, există deja o astfel de lucrare, la Muzeul Județean.

„Nu putem accepta așa ceva, cu tot respectul pentru Marin Preda, cum să dai 60.000 de euro pe un bust, e de aur? Astfel de practici trebuie să înceteze, județul Teleorman are nevoie de investiții și modernizare. De aceea nu se vede nimic în județ, în 30 de ani de administrație pesedistă”, a declarat senatorul Pîrvulescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...