VIDEO/Playboy și Primarul Fifty-Fifty Sex cu minore în afacerea care a îngropat încălzirea în Turnu Severin

0
124

O vedetă Playboy a fost folosită ca interpus în țeapa cu afacerea cu încalzirea din Drobeta Turnu Severin pusă la cale de fostul primar din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, actual pretendent la un nou mandat.

Povestea a fost reamintită de postul de televiziune RTS: Gherghe a semnat un contract cu o firmă dubioasă pentru realizarea unei centrale care să încălzească Severinul. O firmă în care a fost folosită ca interpus o vedetă Playboy. Centrala nu s-a realizat și de ani buni Drobeta Turnu Severin stă la mila subvențiilor Primăriei și a ajutorului guvernamental.

Pentru Primăria Drobeta Turnu Severin efortul financiar este important și aduce prejudicii finanțării altor proiecte pentru comunitate.

Constantin Gherghe a devenit celebru la nivel național nu neapărat pentru afacerea centralei din Drobeta Turnu Severin, ci mai ales pentru dosarul Sex cu Minore.

Tot la nivel național e celebru pentru porecla Fifty Fifty.

După ce a renunțat în 2016 la o nouă candidatură la Primăria Drobeta Turnu Severin după 8 ani de mandat, Gherghe a revenit acum cu o candidatură în numele Pro România, partid condus din umbră de baronul condamnat Adrian Duicu.

UITE CU CINE VOIA GHERGHE SĂ CONSTRUIASCĂ CENTRALA!

Publicată de RTS- Radioteleviziunea Severin pe Marţi, 22 septembrie 2020