spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ PAS CU PAS (PÂȘ-PÂȘ), IOHANNIS A SPERIAT UN CARTIER BUCUREȘTEAN: Sirene...

VIDEO/ PAS CU PAS (PÂȘ-PÂȘ), IOHANNIS A SPERIAT UN CARTIER BUCUREȘTEAN: Sirene și strigăte într-o zi scurtă

-

Jurnalistul Cătălin Striblea critică pe facebook atitudinea președintelui Klaus Iohannis care blochează vinerea unul din cele mai importante cartiere bucureștene pentru a pleca în week end. Modalitatea de acțiune seamănă cu cea de pe timpul lui Nicolae Ceaușescu.

Cand se duce presedintele Iohannis la Sibiu, cartierul nostru, Militari, se opreste in loc. Stam cuminti la trecere, masini trase pe dreapta, ca sa treaca motocicletele, Mercedesurile si ambulantele Presedintelui. Domnu’ presedinte, daca tot va suspendati activitatea vinerea la pranz, ca orice bugetar serios, las-o si mai moale cu sirenele alea si cu strigatele ” trage pe dreapta”, ca se prinde lumea ca ai zi scurta, scrie Striblea.

- Advertisement -

Și jurnalistul Robert Turcescu a relatat un incident pe contul său de facebook: Azi, ora 13.30, Militari Shopping Center, la iesirea din Bucuresti, spre autostrada. Coloana oficiala face un zgomot infernal, se aud racnete prin megafoane, apoi scirtiit de roti si, in ultima fractiune de secunda, o femeie corpolenta scapa ca prin minune de impactul categoric mortal cu unul dintre bolizi. Femeia traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului.

POSTAREA INTEGRALĂ ȘI CLIPUL VIDEO:

Cand se duce presedintele Iohannis la Sibiu, cartierul nostru, Militari, se opreste in loc. Stam cuminti la trecere, masini trase pe dreapta, ca sa treaca motocicletele, Mercedesurile si ambulantele Presedintelui. Domnu’ presedinte, daca tot va suspendati activitatea vinerea la pranz, ca orice bugetar serios, las-o si mai moale cu sirenele alea si cu strigatele ” trage pe dreapta”, ca se prinde lumea ca ai zi scurta. Altfel, sa stii ca vinerea dupa-masa e cea mai aglomerata zi in cartier la noi si ne-ar prinde bine Politia matale sa faca traficul mai usor, nu sa-l incurce mai rau. Daca vrei un sfat, sa stii ca sambata dimineata la prima ora e mai liber. ‪#‎ammaivazutcatine‬

- Advertisement -

Cand se duce presedintele Iohannis la Sibiu, cartierul nostru, Militari, se opreste in loc. Stam cuminti la trecere, masini trase pe dreapta, ca sa treaca motocicletele, Mercedesurile si ambulantele Presedintelui. Domnu’ presedinte, daca tot va suspendati activitatea vinerea la pranz, ca orice bugetar serios, las-o si mai moale cu sirenele alea si cu strigatele ” trage pe dreapta”, ca se prinde lumea ca ai zi scurta. Altfel, sa stii ca vinerea dupa-masa e cea mai aglomerata zi in cartier la noi si ne-ar prinde bine Politia matale sa faca traficul mai usor, nu sa-l incurce mai rau. Daca vrei un sfat, sa stii ca sambata dimineata la prima ora e mai liber. #ammaivazutcatine

Posted by Cătălin Striblea on 18 Septembrie 2015

POSTAREA LUI ROBERT TURCESCU:

Azi, ora 13.30, Militari Shopping Center, la iesirea din Bucuresti, spre autostrada. Coloana oficiala face un zgomot infernal, se aud racnete prin megafoane, apoi scirtiit de roti si, in ultima fractiune de secunda, o femeie corpolenta scapa ca prin minune de impactul categoric mortal cu unul dintre bolizi. Femeia traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Inca naucita de grozavia momentului in care a trecut pe linga moarte, e imbrincita de un politist de la circulatie care aproape o injura ca n-a asteptat sa treaca mai intii sirul de BMW-uri. Un amic imi spune ca era coloana lui Iohannis. Un altul imi confirma, dar sustine ca Presedintele era inca la Cotroceni si ca doar Prima Doamna se grabea sa ajunga la Sibiu. Cine are detalii, sa le spuna. Chiar si Administratia Prezidentiala.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img