spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăArmataVIDEO/ Misterul trenurilor cu tancuri americane care merg în nordul României/ Al...

VIDEO/ Misterul trenurilor cu tancuri americane care merg în nordul României/ Al treilea tren filmat la Gherla

-

O garnitura de tren incarcata cu tancuri americane a trecut marti seara in jurul orei 19 prin gara Gherla, anunță Gherla Info. Doua trenuri similare cu 36 de tancuri Abrams au fost filmate in Moldova, cu doua zile inainte, asa cum a informat în excclusivitate FLUX 24. 

- Reclama -

Ministerul Apărării păstrează tăcerea asupra destinațiilor finale ale acestor tancuri. În zonele respective nu sunt anunțate exerciții militare.

Un prim tren cu tancuri americane a fost observat duminică, 26 iunie 2016, circuland dinspre Pașcani spre Suceava și mai apoi spre Vatra Dornei. Un al doilea tren cu tancuri americane a fost observat duminică seară în drum spre Suceva și mai apoi spre Vatra Dornei. Numărul tancurilor americane care au ajuns deja în nord-estul României a ajuns la 36 fără a pune la cale pe cele din trenul care a trecut prin Gherla.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ VIDEO/ Al DOILEA tren cu tancuri americane în zona Vatra Dornei în doar câteva ore/ 36 de tancuri sunt deja în nord estul României/ Autoritățile române păstrează TĂCEREA

In cursul serii de marti, 28 iunie, o alta garnitura a trecut prin Gherla, venind dinspre Dej, cu directia Cluj-Napoca, scrie Gherla Info.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img