VIDEO/Migranții ajunși la Timișoara au devenit violenți

0
258

Bătaie între migranții care și-au făcut cartierul general în zona Gării de Nord din Timișoara după ce un afgan a atacat un om al străzii. Incidentul s-a petrecut azi noapte, după ora 22.

”Este un om al străzii care mai primește un ban că mătură în fața magazinelor aflate peste drum de gară. Acolo erau mai multe grupuri de migranți. Stăteau câte cinci, zece într-un grup. Le-a spus să se dea la o parte să poată mătura și unul, extrem de violent, a început să-l lovească cu coada de mătură. A dat în el până a căzut jos. Au sărit alți migranți să-l apere pe boschetarul nostru și s-au luat între ei la bătaie”, a declarat pentru PRESSALERT.ro un martor ocular care a și filmat o parte din bătaie. Martorul s-a arătat îngrijorat de faptul că ”pot oricând să devină violenți și față de alte persoane. Sunt femei, copii, care trec prin zonă. Sunt imprevizibili, iar cel care l-a lovit pe boschetar era extrem de violent. La un moment dat au ajuns să lovească și mașinile de taxi parcate”.

În imagini se vede cum cel puțin cinci migranți se încaieră în fața casei de schimb valutar, iar la final rămân doi combatanți care-și împart pumni. În urma unui apel la 112, la fața locului au sosit un echipaj de Poliție și unul al Jandarmeriei. Agresorul – un afgan, în vârstă de 18 ani, care este înregistrat în centrul din Timișoara – a fost încătușat și după ce s-a întocmit dosar pentru loviri sau alte violențe a fost dus în centrul de pe strada Armoniei.