spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăhighlightVIDEO: Mama premierului: Victor a vrut să meargă cu mine cu DNA

VIDEO: Mama premierului: Victor a vrut să meargă cu mine cu DNA

-

„Da, a vrut sa ma insoteasca (Victor Ponta la DNA, n.red). Dar nu am vrut sa dau imaginea unei persoane speriate, neputincioase, care pozeaza in victima. Chiar m-a deranjat ca mereu s-a spus ca am 72 de ani. Si ce daca am 72 de ani? Nu am vrut sa pozez in aceasta situatie, inca ma tin pe picioare”, a declarat sâmbătă seară Cornelia Naum, mama premierului, la Antena 3.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit la emisiunea „Q&A” de la Antena 3, despre momentele prin care a trecut odată cu audierea sa la DNA Ploieşti, în calitate de martor în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.

„Nu am avut niciodată nici un fel de emoţii în legătură cu întâlnirea cu procurorul. Am avut o oarecare teamă de întâlnirea cu presa. (…) Am simţit jena de a fi privit 40 de minute încontinuu, cu aparatele lipite de geam”, a declarat mama premierului Ponta.

Cornelia Naum a afirmat, la Antena 3, că nu înţelege de ce a fost chemată în faţa procurorilor, în calitate de martor, în dosarul în care arestat ginerele său, Iulian Herţanu, din moment ce nu a văzut niciun document al firmei S.C. Grossmann Engineering Group.

Cu toate acestea, mama premierului a declarat că, în ziua în care ginerele său a fost ridicat de acasă, la firma de contabilitate Exfin 2000 SRL, pe care o deţine împreună cu fiica sa, a avut loc o percheziţie.


spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img