VIDEO – Jurnalista maghiară NU A PUS piedică „imigrantului” musulman

0
657

Jurnalista maghiară, care ar fi pus piedică unui tată care avea un copil în braţe, se revoltă pe Twitter pentru că mai multă lume îi critică gestul reprobabil. Petra Laszlo a fost concediată, după ce au ieşit la iveală faptele nedemne (atât din punct de vedere uman cât şi din punctul de vedere al jurnalismului) pe care le-a făcut în timp ce filma, sau trebuia să filmeze, momentul în care refugiaţii pătrundeau pe teritoriul Ungariei.

Citiți și DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE/ Sirianul bruscat de jurnalista maghiară este membru Al Qaeda şi ar fi fost implicat în asasinarea a 50 de kurzi

Însă, așa cum puteți vedea în acest videoclip filmat de cameramanul care se afla în fața acelui cameraman care filmase incidentul, jurnalista NU A PUS PIEDICĂ  sirianului Abdul Mohsen, acesta împiedicându-se.

Iată și filmarea inițială realizată de către un alt cameraman care se afla în spatele celui care a filmat imaginile prezntate mai sus. Veți vedea că sirianul nu-i reproșează nimic jurnalistei, iar dacă vă veți uita mai atent veți vedea faptul că nu-i pusese piedică.