Jurnalista maghiară, care ar fi pus piedică unui tată care avea un copil în braţe, se revoltă pe Twitter pentru că mai multă lume îi critică gestul reprobabil. Petra Laszlo a fost concediată, după ce au ieşit la iveală faptele nedemne (atât din punct de vedere uman cât şi din punctul de vedere al jurnalismului) pe care le-a făcut în timp ce filma, sau trebuia să filmeze, momentul în care refugiaţii pătrundeau pe teritoriul Ungariei.

Citiți și DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE/ Sirianul bruscat de jurnalista maghiară este membru Al Qaeda şi ar fi fost implicat în asasinarea a 50 de kurzi

Însă, așa cum puteți vedea în acest videoclip filmat de cameramanul care se afla în fața acelui cameraman care filmase incidentul, jurnalista NU A PUS PIEDICĂ  sirianului Abdul Mohsen, acesta împiedicându-se.

Iată și filmarea inițială realizată de către un alt cameraman care se afla în spatele celui care a filmat imaginile prezntate mai sus. Veți vedea că sirianul nu-i reproșează nimic jurnalistei, iar dacă vă veți uita mai atent veți vedea faptul că nu-i pusese piedică.

 

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?