Președintele Klaus Iohannis a făcut o gafă de protocol la întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte. După prima parte a ceremonialului de primire, președintele s-a întors și a vrut să meargă în interiorul Palatului Guvernului cu toate că protocolul prevedea să meargă înainte, în curtea Palatului, cu șeful Consiliului de Miniştri al Italiei. În imagini se observă cum Iohannis s-a întors și a vrut să plece. După ce Conte l-a avertizat, Iohannis a revenit și a fost continuat ceremonialul primirii oficiale. 

Imaginile au fost difuzate de Q Magazine.

Cei care o criticau pe Viorica Dăncilă că nu știe protocolul de stat, pot fi satisfăcuți că președintele României, cu o experiență de aproape 4 ani deja la nivel oficial, “îl știe” foarte bine! Încurcat și fâstâcit, Klaus Iohannis nu știe ce să ,facă … cu el însuși… în timpul protocolului de astăzi, în cadrul vizitei sale la Roma, a comentat QMagazine.

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în vizită de stat în Republica Italiană, a discutat luni cu preşedintele Consiliului de Miniştri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relaţia bilaterală dintre cele două ţări şi despre cooperarea în plan european, internaţional şi securitar.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Giuseppe Conte i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru prietenia pe care acesta şi România o poartă Italiei şi poporului italian.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?