spot_img
5 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăEconomieAgriculturaVIDEO/ În Ținutul Secuiesc la Kaufland nu se vând mici celor care...

VIDEO/ În Ținutul Secuiesc la Kaufland nu se vând mici celor care vorbesc românește

-

Un bucureştean în hypermarketul Kaufland din Odorheiul Secuiesc a dorit să-şi cumpere o porţie de mici. I-a dat vânzătoarei 10 lei şi a cerut, pe un ton politicos, de mâncare.Vânzătoarea a luat banii şi, la scurt timp, l-a înjurat pe bucureştean în limba maghiară. După câteva zeci de secunde, lucrătoarea de la hypermarket i-a dat banii înapoi. Cetăţeanul a cerut explicaţii şi a încercat să afle de ce nu este servit.

- Reclama -

O persoană aflată la rând, i-a atras atenţia bucureşteanului că trebuie să vorbească în limba maghiară pentru că se află în Ţinutul Secuiesc. “Cum este posibil să nu mă serviţi pentru că sunt român? Sunt curios ce zic superiorii de la hypermarket”, a spus bucureşteanul.

La scurt timp, o altă persoană aflată la rând l-a luat în colimator pe locuitorul din Capitală: “Aici trebuie să ştii ungureşte. Nu-ţi convine, pleacă de aici! Du-te în Bucureştiul tău”. Şocat de modul în care este tratat, bucureşteanul a ales să plece. “Sar ungurii la bătaie! Este incredibil ce se întâmplă aici”, a spus cetăţeanul în timp ce se afla la volanul maşinii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img