spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightVIDEO: Ilie Sârbu falsifica biografii în cimitire pentru Fantomele Securității

VIDEO: Ilie Sârbu falsifica biografii în cimitire pentru Fantomele Securității

-

”Ilie Sârbu (n.red-socrul lui Victor Ponta) a lucrat la una dintre cele mai conspirate direcții din CIE-DIE, înaintașul SIE și confecționa biografii false pentru spionii care urmau să plece în misiune în străinătate. El s-a desconspirat singur când a cerut să fie înaintat la gradul de general și a spus ce servicii îndeplinise.”, a susținut Sorin Roșca Stănescu vineri seară la Antena 3.

- Reclama -

Sorin Roșca Stănescu susține că atunci când confecționa biografiile spionilor trimiși în străinătate, Ilie Sârbu era oficial șef peste 8 cimitire din Timișoara, dar în realitate lucra pentru Fantomele Securității Externe.

SRS se referă la Direcția Fantome din CIE-DIE care a trimis agenți deplini conspirați în Occident, așa numitele fantome sau conserve în limbajul serviciilor de spionaj.

Potrivit informațiilor din epocă, Direcția de Fantome a trimis câteva zeci de agenți în străinătate care s-au infiltrat cu biografii falsificate în structuri din țările unde au fost trimiși.

O parte din aceste fantome au fost predate Occidentului când România a intrat în NATO.

SRS l-a acuzat și pe Ponta că ar fi fost agent SIE.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...