spot_img
23.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO HALUCINANT/ Jandarmii au bătut din greșeală un acoperit infiltrat printre manifestanți:...

VIDEO HALUCINANT/ Jandarmii au bătut din greșeală un acoperit infiltrat printre manifestanți: Sunt maior! Fir-ați ai dracu de handicapați.Unde e stația?

-

Violențele care au avut loc miercuri seară în Piața Victoriei din Capitală când galeriile au venit pentru a face scandal la protest scot la iveală informații incredibile. Jandarmii au bătut un acoperit infiltrat în civil printre manifestanți.

- Reclama -

Surse au precizat pentru FLUX 24 că acesta ar fi fost infiltrat în grupul care a provocat violențele și că ar aparține SRI.

În înregistrare personajul afirmă: Sunt maior! Fir-ați ai dracu de handicapați.Unde e stația?

Pe imaginile filmate de Vice România se poate observa cum personajul în civil este observat de jandarmi care se năpustesc asupra lui aplicându-i mai multe lovituri pentru a se prinde în scurt timp că nu au de-a face cu un protestatar, ci de un infiltrat în mulțime.

Acesta este ajutat apoi să se ridice de către jandarmi, pe imagini putându-se observa că este rănit, având dificultăți în a merge.

Incidentul a avut loc la protestul de miercuri seară la care au participat peste 100.000 de persoane dar care s-a terminat cu violențe după ce spre finalul serii în Piața Victoriei din Capitală au apărut huligani din galeriile de fotbal care s-au încăierat cu forțele de ordine.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...