spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO HALUCINANT/ Jandarmii au bătut din greșeală un acoperit infiltrat printre manifestanți:...

VIDEO HALUCINANT/ Jandarmii au bătut din greșeală un acoperit infiltrat printre manifestanți: Sunt maior! Fir-ați ai dracu de handicapați.Unde e stația?

-

Violențele care au avut loc miercuri seară în Piața Victoriei din Capitală când galeriile au venit pentru a face scandal la protest scot la iveală informații incredibile. Jandarmii au bătut un acoperit infiltrat în civil printre manifestanți.

Surse au precizat pentru FLUX 24 că acesta ar fi fost infiltrat în grupul care a provocat violențele și că ar aparține SRI.

- Advertisement -

În înregistrare personajul afirmă: Sunt maior! Fir-ați ai dracu de handicapați.Unde e stația?

Pe imaginile filmate de Vice România se poate observa cum personajul în civil este observat de jandarmi care se năpustesc asupra lui aplicându-i mai multe lovituri pentru a se prinde în scurt timp că nu au de-a face cu un protestatar, ci de un infiltrat în mulțime.

- Advertisement -

Acesta este ajutat apoi să se ridice de către jandarmi, pe imagini putându-se observa că este rănit, având dificultăți în a merge.

Incidentul a avut loc la protestul de miercuri seară la care au participat peste 100.000 de persoane dar care s-a terminat cu violențe după ce spre finalul serii în Piața Victoriei din Capitală au apărut huligani din galeriile de fotbal care s-au încăierat cu forțele de ordine.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img