spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăhighlightVIDEO/ Gorghiu, atac la Ciolos: NU ARE CURAJ

VIDEO/ Gorghiu, atac la Ciolos: NU ARE CURAJ

-

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a criticat, miercuri, lipsa de reacţie a premierului Dacian Cioloş cu privire la criza bebeluşilor, afirmând că şi-ar dori să vadă un premier „mai curajos” şi mai atent la „bâlbele” ministerelor, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Oricărui om bine pregătit îi transmitem că uşile partidului sunt deschise. Aş vrea să văd, însă, un prim-ministru mai curajos. Mi-aş dori să văd un prim-ministru care nu are nici un fel de temere atunci când face evaluarea resurselor din administraţie de exemplu.(…) Pentru că are potenţial. (…) Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi atunci când miniştrii săi greşesc pentru că bâlbele dintre Ministerul Agriculturii, Ministerul Sănătăţii, toată această criză fără sfârşit şi fără soluţii, fără nicun de rezolvarea a problemei pe mine mă deranjează profund. Şi mă deranjează şi lipsa de reacţie a primului-ministru (în legătură cu criza bebeluşilor-n.r.)”, a declarat copreşedintele PNL, la Digi 24, întrebată dacă PNL încearcă în continuare să îl „racoleze” pe premierul Dacian Cioloş.

Alina Gorghiu a afirmat că, deşi demiterea unor oficiali nu rezolvă o problemă, ar fi vrut să vadă că premierul „este mult mai atent la această problemă dacă vede că există un şir de bâlbe între cele două ministere”.

Copreşedintele PNL a mai susţinut că, în opinia sa, criza bebeluşilor nu este sub control în acest moment.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img