spot_img
15.4 C
București
luni, mai 23, 2022
AcasăALEGERI 2020VIDEO-FOTO EXPLOZIV: Fabrica de semnături a primarului de la 5 și bonurile...

VIDEO-FOTO EXPLOZIV: Fabrica de semnături a primarului de la 5 și bonurile de masă de la Lidl

-

Primarul Daniel Florea a bifat o nouă acțiune cu iz penal!  Pe 15 august, a depus la Biroul Electoral al Sectorului 5, liste cu 14.000 de semnături false, care ar trebui să ateste susținerea cetățenilor pentru candidatura sa la funcția de primar al sectorului 5 și pentru susținerea listei de consilieri locali ai PSD la Primăria Sectorului 5. O altă listă, cu alte 14.000 de semnături false a fost realizată în ,,laboratoarele” lui Florea și a fost transmisă organizației PSD a Municipiului București, pentru susținerea candidaturii Gabrielei Firea la primăria Capitalei și a listei de consilieri PSD pentru Consiliul General al Municipiului București

Daniel Florea sfidează legea și instituțiile statului dar nu a mai avut curajul să dea ochii cu oamenii din sector. De acea a ,,fabricat” toate cele 14.000 de semnături în birourile primăriei, la societatea de salubrizare și în alte instituții aflate în subordinea primarului sectorului 5. 

Fotografiile realizate în aceste locații și înregistrările audio nu lasă loc de dubii: Angajații Primăriei Sectorului 5 au muncit până au făcut bășici la degete, la propriu, pentru a semna în locul celor 14.000 de oameni.

Din înregistrări reiese că au primit ca recompense bonuri de masă, în valoare de 100 de lei, emise de lanțul de magazine Lidl. 

Din conversația înregistrată am aflat că la acțiune au participat inclusiv secretarele primarului, iar coordonarea a fost făcută de directorul adjunct al AES, Micea Serediuc, de Denisa Frunză, secretar executiv al Organizației PSD Sector 5 și de Gabriela Simion, angajată tot în cadrul AES.  Cei 3 au fost ajutați de consilierul local Gheorghe Ștefan, zis Șobolanul.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...