AcasăDezvaluiriVIDEO EXPLOZIV/ Vasile Dâncu, propunerea lui Cioloş la Ministerul Dezvoltării, discutând cu...

VIDEO EXPLOZIV/ Vasile Dâncu, propunerea lui Cioloş la Ministerul Dezvoltării, discutând cu fostul ministru al Cercetării cum se fură milioane din proiecte pe fonduri europene

-

Fostul ministrul al Cercetării, Mihnea Costoiu, a fost filmat cu camera ascunsă de stiridecluj.ro în 2013 la cabana fostului ministru de Interne, Ioan Rus, la o întâlnire de taină cu rectorii clujeni și amicul lui Ioan Rus, Vasile Dâncu, fost ministru al Informațiilor Publice în guvernul Năstase, actuala propunere la Ministerul Dezvoltării, care va gestiona şi fonduri europene.

Potrivit înregistrării făcute de jurnaliștii clujeni, ministrul Costoiu le explică partenerilor săi de dialog ceva legat de furturi de milioane din fonduri europene. La întâlnire s-a aflat și prefectul de Cluj Gheorghe Vușcan.

Parte din discuția de la cabană, joi, 31 ianuarie 2013, ora 21.10

Ministrul Cercetării: Nu furăm 2, furăm 7!
O voce: Dacă vrei să furăm cinci milioane.
O altă voce: Restul mâine și poimâine.
Ministrul Mihnea Costoiu: Exact!
Ministrul Mihnea Costoiu: Și vine și ălalaltul care nu a avut niciodată și toată lumea e mulțumită!

Potrivit stiridecluj.ro, la discuție au luat parte mai mulți rectori clujeni: Irimie, rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj, rectorul UTCN, Aurel Vlaicu, rectorul USAMV, Doru Pamfil, Vasile Pușcaș, fostul ministrul al Integrării Europene, Vasile Dâncu, directorul Transilvania LIVE și fost ministru al Informațiilor Publice, dar și prefectul Gheorghe Vușcan. Gazda întâlnirii de taină a fost  chiar fostul ministru de interne Ioan Rus.
Întrebat la Cluj de ziariști ce au discutat la cabană, ministrul a negat inițial că s-ar fi aflat acolo. Ulterior, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, ministrul a admis că a fost la întâlnire, dar a întors-o ca la Ploiești, precizând că vorbeau de cum s-a furat înainte și dădea lecții cum să nu se mai fure.

- Advertisment -

Must Read

Soțul lui Merkel: Nemții sunt leneși

0
Joachim Sauer, soţul cancelarului german Angela Merkel, a renunţat marţi la stilul rezervat care a marcat de obicei declaraţiile sale publice şi a deplâns...