spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO EXPLOZIV/ Andrew Tate a povestit într-un interviu din 2021: Șeful Poliției...

VIDEO EXPLOZIV/ Andrew Tate a povestit într-un interviu din 2021: Șeful Poliției mi-a cerut șpagă. La fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple

-

„Ei au închis tot.Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune. România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății.Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest. Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte. „Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”, a spus Andrew Tate într-un interviu video care apare pe YouTube datat 20 iun. 2021.

Înregistrarea a fost difuzată de ziarul Curentul.

„Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect? Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.”, a mai spus Tate.

Controversatul influencer britanic Andrew Tate și fratele acestuia, Tristan, au reținuți în la finalul anului trecut în cadrul unei investigații privind traficul de persoane și viol.

Fost kickboxer, Andrew Tate a devenit faimos în 2016, când a fost eliminat din emisiunea tv Big Brother din cauza unui videoclip în care apărea atacând o femeie.

În ciuda acuzațiilor de misoginism, el a continuat să câștige notorietate online, rețelele de socializare interzicându-l ulterior după ce a spus că femeile ar trebui să „poarte responsabilitatea” în agresiunile sexuale.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img