spot_img
21.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeVIDEO/Europarlamentarul Cristian Bușoi: Trebuie să oprim orice colaborare cu Federația Rusă în...

VIDEO/Europarlamentarul Cristian Bușoi: Trebuie să oprim orice colaborare cu Federația Rusă în domeniul inovării și cercetării 

-

De mai mult de o lună asistăm la războiul nedrept provocat de Federația Rusă în Ucraina. Crimele de război și ororile făcute de armata roșie șochează și zdruncină o lume întreagă. Uniunea Europeană a impus Federației sancțiuni dure încă din primele zile. Mai avem însă și alte măsuri de luat. În plenul Parlamentului European, la dezbaterea “Abordarea globală a cercetării și inovării – Strategia europeană pentru cooperare într-o lume în schimbare”, am spus astăzi că trebuie să oprim orice colaborare cu Federația Rusă în domeniul inovării și cercetării și să întărim la maximum cooperarea cu Ucraina, afirmă europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.

- Reclama -

Cristian Bușoi: Rusia nu trebuie să mai beneficieze în niciun fel de capacitățile și fondurile Lumii Libere în domeniul tehnologiei, cercetării și inovării. Discursul meu din plenul reunit la Strasbourg, unde am avut-o invitată astăzi și pe Mariya Gabriel, comisarul european pentru Cercetare, poate fi urmărit aici:

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img