VIDEO/ EPISODUL 8 DIN SERIALUL GHIȚĂ: Coldea a falsificat facturi, el și Kovesi sunt agenți străini

0
41

Sebastian Ghiţă aduce noi acuzaţii împotriva lui Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, într-o nouă înregistrare explozivă, difuzată luni seara, de România TV. Episodul 8.

Ghiță a afirmat că generalul Florian Coldea ar fi falsificat facturile cu care și-a justificat în fața conducerii SRI excursiile pe care le-au făcut împreună în străinătate.

Sebastian Ghiță a recunoscut că i-a plătit vacanțele lui Florian Coldea, dar că i-a dat acestuia facturi false pentru a se justifica în fața conducerii SRI.

Ghiță a prezentat și facturile excursiei la Paris.

Sebastian Ghiță a mai susținut că Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea sunt agenți ai unui serviciu secret străin.

Amândoi sunt, de fapt, ofiţeri ai unui serviciu secret străin. Serviciu secret al unei ţări partenere României, dar totuşi un serviciu secret străin, a spus el.

„Voi vorbi despre cazul domnului Coldea. După ce a fost acuzat public, Coldea a fost chemat la o comisie internă a SRI. M-a rugat să îl ajut, să îi dau documente de la vacanţe. L-am ajutat cu banii pentru vacanţe şi nu am văzut asta ca pe ceva rău sau anormal. Eu am plătit multe din acele vacanţe şi documentele erau la mine.”, a afirmat Ghiță.

„L-am rugat pe un prieten să mă ajute cu facturi şi chitanţe de la unele agenţii de turism. vestea proastă e că nu am putut să îi fac rost de documente lui Coldea de acum 2 ani, patru ani. E foarte uşor de dovedit că documentele prezentate de Coldea sunt false. Numerele acelea de facturi sunt false. Acele documente nu îi vor fi utile la Comisia SRI. Mai bine spune adevărul şi încearcă la aflarea lucrurilor întâmplate decât să vină cu lucruri false. O să mai vin şi cu alte documente din ultimii 10 ani.”, a susținut patronul RTV.

” În 2o14 la început a existat o vacanţă la Disneyland. Nu am făcut documentele atunci. banii au ajuns la o agenţie de turism printr-o agenţie a prietenului meu din Ploieşti. Banii pentru acea vacanţă au venit de la Asesoft.  Hârtiile, facturile şi chitanţele domnului Coldea sunt documente menite să îl ajute la Comisia de Control. Nu sunt reale şi nu îl pot ajuta deloc acum.”, a mai spus Ghiţă.

Factura de închiriere a avionului de la Cluj:

 Sebastian Ghiţă: „Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre aceste dopuă persoane, Coldea şi Kovesi, au putut fi verificate de către dumneavoastră. Aţi văzut cu toţii documente, facturi, imagini ţşi aţi auzit multe dintre lucrurile întâmplate în România, dar nu pe toate. Sunt convins însă, că atât Kovesi, cât şi Coldea încearcă să muntă şi să muşamalizeze totul.În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi. Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc„.

Sebastian Ghiţă nu se va opri aici cu dezvăluirile. „În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ţinută în funcţie, ce lucruri a făcut până acum în această ţară şi ce mai doreşte de la dânsa în continuare„.