spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăExterneVIDEO/ Cum se bate "corect" o nevastă de către un musulman/ Explicaţíile...

VIDEO/ Cum se bate „corect” o nevastă de către un musulman/ Explicaţíile muftiului Gazei

-

„Lovește-o, dar nu o face urâtă”. Este doar una dintre declarațiile muftiul Gazei într-o emisiune de la televiziunea publică a Autorității Palestiniene despre cum pot fi bătute nevestele. Acesta a explicat în emisiunea respectivă cum se bate „corect” o nevastă de către un adevărat musulman, transmite adevărul.ro

Potrivit lui Hassan Al-Laham, credincioșii musulmani ar putea să-și bată nevestele atunci când greșesc, dar nu înainte să le avertizeze.

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:“Această mizerie sexuală din lumea musulmană”

„Avertismentul trebuie să fie făcut politicos de soț către soția sa, prin dialog, respect și umanitate. Cea care stă în fața lui e o ființă umană. Este o persoană independentă și merită respect. Nu ai cumpărat-o ca sclavă și nu ai cumpărat-o de la piață. Este o femeie respectabilă dintr-o familie respectabilă, așa cum și tu ești un bărbat respectabil dintr-o familie respectabilă. Avertismentul trebuie făcut cu cuvinte frumoase, cu un tratament bun și o privire pozitivă. Este un avertisment. Când ea face o greșeală, el ca explica <<  nu ar trebui să faci asta >>”, a transmis muftiul musulmanilor din Gaza.

- Advertisement -

Potrivit spuselor sale, dacă avertismentele nu rezolvă probleme, urmează o separare de aceasta.
„Separarea înseamnă separare în dormitor. În casă, la ora de culcare, dacă el se separă de ea și nu vorbește cu nevasta, ea se va întreba de ce, iar el îi va explica << ai făcut o greșeală și sunt furios din cauza asta>>. Poate acest lucru va duce la o înțelegere”, a explicat Al-Laham la emisiunea respectivă.

Abia dacă nici acest pas nu va rezolva relația dintre cei doi, soțul o va putea bate pe soția sa, dar cu anumite reguli și o va lovi, dar „ca o glumă”.

Profetul a spus <>. Loviturile nu trebuie să desfigureze, să rănească sau să degradeze. Loviturile trebuie să fie ca o glumă, el o va lovi în glumă. Loviturile sunt ca o amintire că iubirea şi prietenia pe care Allah le-a sădit între cei doi parteneri sunt încă acolo”, a explicat muftiul.

Potrivit explicațiilor sale, bătăile trebuie aplicate într-un fel mai subtil, fără a alarma poliția. De asemenea, agresiunile nu trebuie să rupă membre sau să provoace sângerări.
În final, dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu or să aducă rezultate pozitive, cei doi vor avea ca variantă finală divorțul.

 
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img