spot_img
28.6 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăhighlightVIDEO: Cum santajeaza un sef de la Garda de Mediu in numele...

VIDEO: Cum santajeaza un sef de la Garda de Mediu in numele Secretarului General al PSD

-

O inregistrare bomba de la Botosani. Personajul cheie este Răzvan Rotaru, seful Garzii de Mediu si omul de casa al prefectului Costică Macaleţi, Acesta il chema la el pe un consilier din Opozitie, Radu Alexandrescu, ales pe lista PP-DD in oraşul Bucecea. Mesajul este: „Las-o şi tu mai moale acolo”, „Hai să lucrăm frumos, hai să colaborăm, la mine am cele mai mari amenzi din România”, „Nu uita că Andrei Dolineaschi este deputat de acolo de pe Colegiu şi este secretar general PSD”. Inregistrarea a fost facuta publica de ziarul Botosaneanul.

- Reclama -

botosani–    Tu eşti consilier la Bucecea…

–    Local…

–    Las-o şi tu mai moale acolo.

–    Păi de ce? Ce am păţit?

–    Eşti cam rău aşa, de felul tău, acolo la şedinţe.

–    Ha, Ha, ha

–    Serios, nu…

–    Da’ ei sunt majoritari,  ce problemă…?

–    Da, dar nu e bine când ai mereu pe cineva care non-stop îţi dă aşa…

–    Da, dar dacă nu-şi fac treaba.

–    Ei nu-şi fac treaba, trebuie să ai şi bani ca să îţi faci treaba.

–    Sigur că trebuie să ai bani ca să-ţi faci treaba. Decât să arunci banii pe prostii, mai bine încerci să-ţi faci treaba într-un fel.

–    Îşi faci ei treaba… Eu asta am vrut să-ţi spun, nu discut prin telefon lucruri dintr-astea.

„Fraţilor, nu încercaţi să mă luaţi de fraier, mă luaţi o dată, a doua oară s-ar putea să fiţi care să plecaţi de aici. Direct! Hai să lucrăm frumos, hai să colaborăm, la mine am cele mai mari amenzi din România. La mine amenda poate să ajungă şi la două miliarde”, îi transmite Răzvan Rotaru. În prealabil, comisarul şef de la Garda de Mediu Botoşani îi transmite interlocutorului său: „nu uita că Andrei Dolineaschi este deputat de acolo de pe Colegiu şi este secretar general PSD”, pentru ca, spre finalul înregistrării, să îi aducă la cunoştinţă că, „am prieteni, cei mai buni oameni de afaceri din Botoşani” şi nominalizează chiar câţiva.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img