spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Colonelul Dragomir: "Minți, Coldea!"

VIDEO/ Colonelul Dragomir: „Minți, Coldea!”

-

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, reacţionează după audierea lui Florian Coldea din Comisia SRI şi îl acuză pe fostul adjunct al Serviciului că minte şi că evită să spună de adevăraţii trădători, atragându-i atenţia că poate dezvălui cum au fost cazurile de terorism din Timişoara şi Covasna.

- Reclama -

„Cred că Coldea a ameninţat pe toată lumea care a avut curajul de a face dezvăluiri şi pe cei din interiorul SRI care nu au avut încă curajul. Coldea când a ameninţat şi i-a numit trădători pe cei care au avut curajul să iasă să spună adevărul ne-a arătat din ce este făcut. Este făcut din stalinism acest Coldea. Trădători nu sunt cei care îşi apără ţara, concetăţenii care luptă cu abuzurile şi scot la iveală mizeriile pe care le-aţi făcut, trădători sunt cei care distrus ţara. Nu îmi e frică de acest personaj. Îl cunosc. Este fricos, laş, care se ascunde în spatele unor hârtii scrise de cineva, ştiu şi de cine e scris, este aceeasi persoană care i le scrie şi doamnei Kovesi când vorbeşte de aliaţi şi instituţii. Dacă s-a referit la mine, nu pot decât să îi spun că există şi un alt nivel la care pot să trec, că dacă mai aduce vorba de terorişti şi spioni poate îl întreb cine a plătit maşina teroristului în slapi de la Timişoara şi cine a băgat oameni infiltraţi pe lângă cei acuzaţi din ungurime, cazul Beke Istvan, cine a falsificat înregistrări şi cum a făcut el terorişti”, spune Daniel Dragomir, fost colonel SRI.

Declaraţiile vin după ce Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, a fost audiat, joi, pentru a doua oară, în Comisia de Control SRI, iar după 7 ore de discuţii a ieşit în faţa presei citind câteva idei de pe hârtii. Coldea a refuzat să răspundă întrebărilor presei şi a dat un mesaj „trădătorilor de ţară”, amintind de pilda lui Iuda.

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, cel care a stat ani în şir în biroul cu Florian Coldea, după cum recunoştea într-un interviu acordat Gândul, susţine acum că audierea este un blat şi că Florian Coldea nu vorbeşte de fapt despre lucrurile importante, cum ar fi protocoalele secrete.

„Dacă vorbeşte despre spioni, îi aduc aminte că în toată activitatea sa a dat dovadă de lipsă de profesionalism în ceea ce priveşte ameninţările externe. Dacă vorbeşte de trădători, îi cer să se gândeasca mai bine la lucrurile pe care le-a făcut. (…) A continuat blatul de la prima audiere a lui Florian Coldea. A fost întrebat numai ce i-a convenit şi a răspuns numai la ce i-a convenit. Puţin mă interesează cine şi la ce tăiere de porc a fost, ci implicarea infracţională a lui Coldea în lucruri ilegale întamplate în ultimii ani. Protocoalele de care vorbim sunt secrete încheiate ilegal şi neconstitutional. Coldea tot a minţit ieri aşezat în mijlocul comisiei ca şef al comisiei şi Serviciului, a citit de pe foi a dat raportul, a minţit spunând că toţi au astfel de protocoale. Minţi, Coldea. Arată-mi un stat din UE sau din NATO care are astfel de protocol şi îl mănânc. Arată-mi un stat în care cetăţenii sunt urmăriţi pe ordine secrete. Minţi! Nu eşti demn de uniforma pe care ai avut-o”, a mai afirmat Daniel Dragomir, pe pagina sa de Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img