spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Colonelul Dragomir anunță noi dezvăluiri explozive despre DNA și SRI: Între...

VIDEO/ Colonelul Dragomir anunță noi dezvăluiri explozive despre DNA și SRI: Între 300 și 800 de dosare ar putea fi revizuite

-

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, marți seară, la Antena 3, că vor urma alte documente care probează faptul că DNA și SRI au înființat echipe mixte care au lucrat în dosare penale în așa fel încât să strângă cât mai multe informații cu privire la clasa politică din România.

„În perioada următoare vom discuta despre alte mandate care cuprind zeci de persoane și care se referă la o altă speță. Sunt absolut convins că în anul 2018 vor apărea lucruri extrem de grave care se referă la judecători ai câmpului tactic”, a dezvăluit Daniel Dragomir.
Între 300 și 800 de dosare ar urma să fie revizuite după dezvăluiri, a susținut Dragomir.

„Este o chestiune de săptămâni până vom avea liste cu judecători implicați direct în condamnarea și executarea unor oameni. Cred că există documente care vor duce la revizuirea unor dosare”, a mai spus fostul colonel SRI.

„Este prima astfel de dezvăluire, mai urmează și altele. Și mai urmează alte documente care vor să probeze că în acele momente DNA împreună cu SRI, condus la acel moment de generalul Coldea, au înființat echipe mixte care au lucrat în dosare penale sau pe lângă dosare penale, în așa fel încât să strângă date și informații cu privire la clasa politică din România. În perioada următoare vom discuta despre alte mandate, care cuprind zeci de personae și care se referă la o altă speță. Sunt absolut convins că în anul 2018 vor apărea lucruri extreme de grave care se referă la judecători ai câmpului tactic. (…) Este o chestiune de săptămâni, poate chiar luni în care vom avea concret liste și nume ale unor judecători implicați direct sub ordinul unor oficiali ai SRI în condamnarea și executarea unor oameni. Eu cred că există documente, care vor duce la revizuirea a 300-800 de dosare. De ce? Pentru că vom vorbi despre dosarele unor oameni politici, oameni de afaceri, oameni simpli, care au nimerit pe culoarul justiției la cerința unor factori de decizie din SRI și acești oameni au fost executați. Cred că acesta este începutul clarificării a ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii ani”, a spus Daniel Dragomir.

„Românii trebuie să vadă că acest lucru a fost o metodă de ascultare în masă. Când vorbim de 80, vom avea exemple în curând de 100 oameni pe un mandat, în momentul acela vom înțelege realmente gravitatea a ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus Dragomir.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...