spot_img
28.6 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăExterneVIDEO/ Cei mai proști hoți din istorie

VIDEO/ Cei mai proști hoți din istorie

-

Mai mulţi indivizi care au vrut să jefuiască un magazin din Belgia l-au crezut pe proprietarul care i-a invitat să vină la sfârşitul programului pentru a le da mai mulţi bani, dar au fost surprinşi în flagrant de agenţii de poliţie, informează BBC News, RTL şi CNN conform Mediafax.

- Reclama -

Şase indivizi au intrat într-un magazin din Charleroi în miezul zilei, cu intenţia de a comite un jaf. Proprietarul le-a spus să revină la sfârşitul programului, pentru a le putea da mai mulţi bani.

„Pare a fi o scenă de comedie. Li se spune cei mai jalnici hoţi din Belgia”, a declarat proprietarul, identificat drept Didier, pentru BBC.

Proprietarul a explicat că a încercat să discute cu hoţii pentru a se familiariza. „Nu le-am dat nimic, dar le-am spus să revină mai târziu, când voi avea 2.000-3.000 de euro”, a spus el.

Hoţii l-au crezut pe proprietar şi au ieşit din magazin. „Când am sunat la Poliţie, nu m-au crezut că hoţii se vor întoarce”, a explicat patronul magazinului.

Dar hoţii au revenit la 17.30, cu o oră înainte de închiderea magazinului. Didier le-a spus că încă nu este sfârşitul programului, să vină peste o oră.

Cinci indivizi au revenit la ora 18.30, fiind reţinuţi de poliţie

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img