spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightVIDEO: Ceartă Ecaterina Andronescu-Gelu Vișan, la B1 TV

VIDEO: Ceartă Ecaterina Andronescu-Gelu Vișan, la B1 TV

-

Liderul PMP Gelu Vișan a enervat-o la culme, joi seară, pe Ecaterina Andronescu, în cadrul emisiunii „Actualitatea românească” de pe B1 Tv, amintind de acuzațiile ce i se aduc în dosarul Microsoft.

- Reclama -

„Vedeți că sunteți acuzată în cazul Microsoft. Așa am citit”, i-a spus Gelu Vișan.

„Nu sunt acuzată. Nu mai vorbiți dumneavoastră. Dumneavoastră vorbiți ce nu știți. Domnule Vișan, încă o data vă spun și spun răspicat: În viața mea, nu am luat un creion de la cineva sau un leu. Nici nu am condiționat, nici nu am cerut și nici nu am luat. Atunci despre ce vorbiți?! (…) Vorbiți despre lucruri pe care nu le știți. Niciodată nu va putea dovedi nimeni că am luat vreodată ceva. Încă o dată: eu nu vreau să vorbesc despre acest subiect”, a replicat Ecaterina Andronescu.

Realizatoarea emisiunii, Sorina Matei, a încercat să calmeze apele spunându-i lui Gelu Vișan că nu trebuie să supere doamnele până pe 8 martie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...