spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăALEGERI 2020VIDEO AMENINȚĂRI ȘI INCENDIERI ÎN CIMITIR: Claudiu Maior, candidat la Primăria Târgu...

VIDEO AMENINȚĂRI ȘI INCENDIERI ÎN CIMITIR: Claudiu Maior, candidat la Primăria Târgu Mureș, dezvăluiri explozive

-

Clarificări necesare:

- Reclama -

1. În ziua de luni, 7 septembrie 2020, în jurul orei 11.00, consilierul local UDMR Csiki Zsolt, alături de doi dintre fiii regretatului prof. dr. Benedek Istvan, au intrat în clădirea Primăriei și au venit la biroul meu, rugându-mă să particip la o discuție privată cu cei doi membri ai familiei Benedek. Am răspuns imediat invitației. Discuția s-a desfășurat într-un birou alăturat biroului meu. Doamna secretară Szabo Lenke a consemnat că la discuția privată am participat eu și cei doi fii ai profesorului Benedek. Încă de la începutul discuției, tânărul Benedek, în vârstă de 19 ani, a avut un limbaj nepermis de agresiv. Eu nu am dorit să încurajez acest limbaj și această atitudine și, prin urmare, am părăsit foarte repede biroul și discuția. În acest context, la ieșirea din Primărie, tânărul Benedek (așa cum se vede și pe imaginile video) mi-a lovit INTENȚIONAT, cu piciorul, în mod repetat, autoturismul proprietate personală. În memoria relațiilor deosebite avute cu dr. Benedek, tatăl tânărului Benedek, am decis să nu depun plângere penală pentru acest act condamnabil care s-a petrecut în spațiul public. Dacă în cazul tânărului Benedek putem să găsim circumstanțe atenuante în imaturitatea sa și în dezechilibrele specifice vârstei, în cazul consilierului local UDMR Csiki Zsolt, susținător fervent al candidatului Soós Zoltán, condamn în mod categoric îngăduința și complicitatea manifestata față de aceste gesturi huliganice.

2. La începutul acestei săptămâni, în cimitirul ortodox al Bisericii de Piatră din Târgu Mureș, persoane neidentificate au incendiat o coroană depusă de mama mea pe mormântul tatălui meu, Maior Dorin Marius, așa cum se poate vedea în secvențele din film. În acest caz, familia a decis să fie sesizată Poliția. Consider cele două evenimente ca fiind gesturi descalificante, condamnabile. Fiind candidat în această campanie electorală, mă voi rezuma doar la aceste clarificări necesare legate de evenimentele relatate.

Claudiu Maior candidat la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș

din partea Pro România

Publicată de Claudiu Maior pe Vineri, 11 septembrie 2020
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...