spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăhighlightVIDEO/ Ambulanța Lugoj face taximetrie

VIDEO/ Ambulanța Lugoj face taximetrie

-

Ambulanta Lugoj nu se ocupă numai de acordarea de îngrijiri medicale și transportul pacienților la spital, ci și de taximetrie. Lugojenii care stateau “la ocazie” au fost surprinși să constate că o mașină de transport pacienți din cadrul Serviciului de Ambulanță a fost folosită de ambulanțier pe post de mijloc de transport în comun, informează b1.ro.

- Reclama -

Momentul în care un grup de persoane se urcă în ambulanță ca într-un autobuz de transport persoane este imortalizatde un șofer. Filmarea a devenit virală pe Internet.

O ambulanță din Lugoj, taxi ocazional: Oamenii care stau la ocazie au șansa de a face o plimbare cu mașina de transport pacienți

Din filmare se vede cum ambulanţierul, care goneşte cu girofarul pornit prin oraş, ajunge la intersecţia drumului Lugoj-Buziaş cu Darova, acolo unde întoarce la stânga. Câteva momente mai târziu, acesta coboară de la volan şi deschide uşa ambulanţei, însă nu pentru a urca un pacient, ci pentru a lăsa mai multe persoane să intre în maşină.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Lugoj spun că vor lua măsuri în acest caz, conform Cetățeanul.ro.

„O să mă uit pe fişe să vedem cine a lucrat la acea dată, pe acea maşină. O să anunţ autorităţile, nu avem voie să transportăm nici măcar aparţinătorii, darămite persoane străine, nu pentru că suntem răi, ci pentru că nu vrem să punem viaţa nimănui în pericol”, a declarat Ildiko Vasiescu, şefa Serviciului de Ambulanţă Lugoj.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

VIDEO/A încetat din viață vocea de aur a TVR și a...

0
A încetat din viață, după o lungă suferință, Ioana Măgură Bernard, una din marile voci ale postului de radio Europa Liberă.Ioana Măgură Bernard a...