spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăEconomieAgriculturaVIDEO/ Aleksandr Lukaşenko, l-a învăţat pe Gerard Dèpardieu să tragă la coasă

VIDEO/ Aleksandr Lukaşenko, l-a învăţat pe Gerard Dèpardieu să tragă la coasă

-

Preşedintele belarus, Aleksandr Lukaşenko, a avut o întrevedere informală cu actorul francez Gerard Dèpardieu, afalt într-o vizită în Republica Belarus. După o discuţie consacrată susţinerii sectorului agrar din Belarus şi cultivării produselor organice, bio sau ecologice, liderul de la Minsk, Aleksandr Lukaşenko, a organizat o excursie pentru actor şi l-a învăţat pe Gèrard Depardieu să ascută coasa şi să tragă la coasă pe teritoriul reşedinţei prezidenţiale, transmite robalt.ru.

Gèrard Depardieu a declarat că Republica Belarus îi aminteşte de Elveţia şi că îi place foarte mult. După o şedinţă destul de captivantă de cosit iarbă, actorul şi preşedintele au hrănit un cal cu zahăr bucăţi şi s-au plimbat cu un tractor.

- Advertisement -

Gèrard Depardieu a sosit în Belarus, fiind interesat în mod special de sectorul agrar şi de o fermă de la periferia oraşului Minsk. Actorul este de 15 ani producător de vinuri, fiind proprietarul unor terenuri viticole din Franţa, Maroc, Spania şi Argentina. Amintim că actorul Gerard Depardieu a anunţat, într-o scrisoare deschisă adresată premierului francez că renunţă la cetăţenia franceză pentru a scăpa de impozitarea averii. Ulterior acestei solicitări, el a devenit cetăţean al Federaţiei Ruse. El a devenit cel mai popular erou al filmuleţelor postate pe internet, în care apărea adesea îmbrăcat în tradiţionala cămasă rusească, un fel de ie, purtând căciula rusească – ușanca, o căciulă tradițională rusească sau scandinavă din blană înzestrată cu două clape. De această dată ele este autorul unui video apărut pe internet în care apare alături de  liderul de la Minak, iar acest film a stârnit numeroase comentarii din partea internauţilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img