VIDEO: 3 șefi din Poliție, chef cu interlopii

0
165

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video în care apar trei șefi din Ministerul Afacerilor Interne în timp ce-i cântă ”La mulți ani” alături de membri ai lumii interlope din Timișoara unei inculpate trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență. În imagini se văd comisarul șef Daniel Drăguța, împuternicit la comanda Poliției Municipiului Timișoara, adjunctul acestuia subcomisarul Ionel Iacobescu și comisarul șef, Iliuță Cumpănașu, adjunctul șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în timp ce sărbătoresc alături de Jean Crihan și Ștefan Kerekeș la ziua Iasminei Popovici, imaginile fiind înregistrate în noiembrie 2017.  În imagini este surprins momentul în care este adus tortul și participanții la ziua de naștere îi cântă în cor sărbătoritei. Comisarul șef Drăguța a devenit celebru după ce a susținut că nu există grupări interlope în Timișoara și că ”așa numiții interlopi sunt monitorizați de poliție.

CE MAI SPUNE PRESSALERT:

Cu cine au petrecut polițiștii Jean Crihan a fost implicat în scandalul de la clubul ”Lepa Brena” când l-a lovit pe liderul interlop Sorin Udrea, iar ulterior, în martie 2014, a fost împușcat cu două focuri de pistol, în plină zi, într-o piaţă din localitate  Desenzano del Garda de lângă Brescia. Ștefan Kerekeș a fost implicat împreună cu alți suspecți în tâlhărirea unei bătrâne din Viena, de la care au luat 20 de kilograme de aur. Ulterior, a fost prins de autoritățile sârbe după ce autoritățile din Austria au emis pe numele său un mandat internațional de arestare. Sărbătorita este Iasmina Popovici, care a fost trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență într-un dosar în care este acuzată că a plătit pentru a-l scoate din arest pe prietenul său de atunci, Adrian Cocoană, cel care a ucis, în 2008, un tânăr după o cursă nebună cu un Ferrari prin centrul Timișoarei, apoi a fugit de la fața locului.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica cum a ajuns la chef cu interlopii, comisarul șef Iliuță Cumpănașu a susținut că ”nu știu cine este Iasmina Popovici. Am un prieten în Giroc care este lăutar, saxofonist (tatăl Iasminei Popovici, n.a.). La acesta am fost de mai multe ori. Pot să fie interlopi, dacă nu-i știu. Nu știu cine este Jean Crihan. Nici nu cunosc numele. Ca să fie o problemă, trebuia să știu. Eu nu aveam de unde să știu treaba asta”. Cumpănașu a lucrat inclusiv la Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara. Comisarul șef Daniel Drăguța a explicat, după ce a văzut imaginile, că ” Iancu Popovici (tatăl Iasminei Popovici,n.a.) este nașul meu de cununie. Ne știm de foarte mulți ani. Noi stăteam într-o parte, cei de care îmi spuneți, interlopii, în altă parte a mesei. Se vede că nu erau cu noi. Jean Crihan era prietenul Iasminei atunci. Din câte îmi amintesc a venit mai târziu și a stat puțin. La o petrecere privată nu pot să-i spun eu pe cine să cheme. Nu am treabă cu problemele ei cu legea. Nu m-am băgat niciodată. Declarația cu lipsa interlopilor a fost scoasă din context. EU am spus că nu există în Timișoara grupări interlope ca la nivelul altor orașe”. Șeful Poliției Timișoara nu și-a amintit cum adjunctul său a ajuns la cheful respectiv. Contactat, Ionel Iacobescu a susținut că ”au trecut aproape doi ani de atunci. Sincer nu mai știu cine m-a invitat, dacă Iancu sau domnul comandant. Nici nu am auzit de ei (interlopi,n.a.). Sincer nu îi știu. Nu sunt din oraș. Eu am venit de șase ani în oraș. Ei stăteau pe alt colț de masă. Dacă nu mă înșel, atunci cred că am văzut-o prima dată pe Iasmina”.

Pe contul de Facebook al PRESSALERT.ro am primit un mesaj de la Iasmina Popovici, care spuune în prima sa parte ”Buna ziua, Raport la articolul publicat de dvs azi data de 23.05.2019 va aduc la cunostinata urmatoarele : Va aflati in posesia unui documentar video efectuat in spatiu privat, intr-un imobil proprietatea familiei mele, iar invitatii petrecerii private se afla in calitate de cunostinte/prieteni si nu ca institutii publice”.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/05/exclusiv-trei-sefi-din-ministerul-de-interne-canta-cor-cu-interlopii-la-ziua-fostei-iubite-ucigasului-cu-ferrari-judecata-pentru-cumparare-de-influenta-video/