spot_img
8.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasămediuVictor Spirescu, după un an în Marea Britanie, câştigă 250 de lire...

Victor Spirescu, după un an în Marea Britanie, câştigă 250 de lire pe zi

-

Acum un an, Victor Spirescu era primul român care ateriza la Londra după ridicarea restricţiilor de muncă pentru cetăţenii români. Victor Spirescu a fost întâmpinat la aeroport de jurnaliști britanici și chiar de un parlamentar britanic și a trebuit să le explice câteva săptămâni la rând că a venit în Marea Britanie să muncească, nu să trăiască de pe urma beneficiilor sociale.
După un an, The Daily Telegraph a făcut un reportaj-interviu cu şi despre Spirescu. După ce a început să lucreze într-o spălătorie de mașini, câștigând 30 de lire pe zi, Spirescu câștigă acum 250 de lire pe zi având o slujbă în domeniul construcțiilor, în estul Londrei, susține The Daily Telegraph, citat de Digi 24. Victor Spirescu spune că pune bani deoparte ca să se întoarcă în doi ani în satul său din România. „Vreau să încerc să-mi fac o mică firmă de construcții. Dacă nu reușesc, mă întorc și trăiesc ca un rege. Sunt mulți bani pentru România. Vreau să mă întorc și să trăiesc în satul meu. Am o casă acolo”, a spus Victor Spirescu. El i-a asigurat pe jurnaliștii britanici că niciodată nu a intenționat să rămână pentru totdeauna la Londra. „E un oraș aglomerat. Asta e problema”, a explicat el.

SPIRESCU: FARAGE FUMEAZĂ PREA MULT
SPIRESCU2
Victor Spirescu este de părere că panica ce s-a creat la începutul anului trecut a fost nejustificată și lipsită de onestitate. El l-a criticat pe liderul UKIP, Nigel Farage, pe care l-a și întâlnit în chiar prima sa lună de ședere în Marea Britanie. „Are o problemă cu imigranții, dar are ca soție o imigrantă. Spune o mulțime de prostii. Poate că fumează prea mult….”, i-a declarat Victor Spirescu ziaristei de la The Telegraph care l-a intervievat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img