spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăJustitieVictor Becali acuzații explozive la ieșirea din închisoare: Șefii serviciilor secrete știau...

Victor Becali acuzații explozive la ieșirea din închisoare: Șefii serviciilor secrete știau sentinta

-

Victor Becali a declarat, joi, la ieşirea din Penitenciarul Jilava, după ce a fost eliberat, că „îşi duce crucea”, prin faptul că a executat pedeapsa primită în dosarul „Transferurilor”, precizând, însă, că şefi ai serviciilor secrete spun că se ştia dinainte ce sentinţă va fi dată în acest caz, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Am ajuns aici, ne ducem crucea, ne facem pedeapsa. Timpul va demonstra. Vedeţi ce vorbesc oamenii la televizor. Nu am spus eu că se ştiau pedepsele din dosarul Transferurilor, au spus foşti directori de servicii secrete. Eu mi-am ispăşit pedeapsa”, a declarat Victor Becali, joi seara.

Becali a părăsit Penitenciarul Jilava, joi, în jurul orei 22.30. El a fost pus în libertate, după ce judecătorii de la Tribunalul Ilfov au dispus eliberarea sa condiţionată.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

„Viața mea de acum va fi una normală, cum a fost și până acum. Pentru mine a fost o perioadă grea, o experiență de viață, chiar dacă a fost una urâtă. Aș mai fi avut vreo 50 de zile. Deci nu mi s-a făcut vreun mare favor. Toată lumea a făcut 50-55% din pedeapsă, eu am făcut 90-95%.Dar probabil că trebuie să facă cineva pușcărie! Fac eu, face Borcea, nu e problemă. Nu mă mai interesează fotbalul! Nu am din ce să mă retrag, pentru că nu mai sunt în fotbal. Nu mă vait acum, asta este!Timpul va demonstra dacă decizia a fost corectă. Nu am spus eu că se știau pedepsele din Dosarul Transferurilor, au spus foști șefi de servicii secrete. Eu nu știam! N-am fugit de pedeapsă”, a zis Victor Becali conform Antena 3.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...