spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvaluiriVictimă din #Colectiv, FOTOGRAFIE ŞI MĂRTURIE ŞOC: Toată lumea a RENUNŢAT să...

Victimă din #Colectiv, FOTOGRAFIE ŞI MĂRTURIE ŞOC: Toată lumea a RENUNŢAT să mai lupte pentru însănătoşirea noastră

-

Alexandra Furnea, jurnalista din Targu Mures, una din victimele din #Colectiv, afirma pe facebook că desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra. 

Ea publică şi o fotografie şocantă.

- Advertisement -

13876143_10210155674678069_3918572629723073989_nMESAJUL ALEXANDREI FURNEA:

9 luni mai tarziu, o pereche de „aripi” piezise, care inca mai dor.

9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti.

9 luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi.

Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra.

Formatiile canta in continuare in conditii care lasa de dorit.

Ce s-a schimbat dupa Colectiv?

*As vrea sa ii multumesc si Luminitei Pantea, o terapeuta extraordinara care a muncit enorm ca sa ma „repare”…pana cand nu a mai putut sa faca asta, din motive care nu tin de ea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img