spot_img
10.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăActualitateVicepreședintele Consiliului Federației Ruse: Testele de sânge ale militarilor ucraineni capturați demonstrează că...

Vicepreședintele Consiliului Federației Ruse: Testele de sânge ale militarilor ucraineni capturați demonstrează că aceștia au fost subiectul unor experimente 

-

Testele de sânge ale militarilor ucraineni capturați demonstrează că aceștia au fost subiectul unor experimente în Ucraina, a declarat luni vicepreședintele Consiliului Federației Ruse (camera superioară a parlamentului) Konstantin Kosachev.

- Reclama -

„Concentrația de substanțe care indică o serie de boli, inclusiv cele neobișnuite pentru ucraineni, sunt de multe ori mai mari decât nivelurile lor normale, explicabile. Aceasta înseamnă că trupele ucrainene au fost experimentate cu boli infecțioase extrem de periculoase, care ar putea fi folosite pentru ofensive în anumite circumstanțe”, a subliniat senatorul în urma unei reuniuni a unei comisii parlamentare care investighează activitățile biolaboratoarelor americane din Ucraina.

Președintele adjunct al Camerei superioare a menționat că până în 2013, oamenii de știință ruși care lucrează în domeniul cercetării biologice civile au participat activ la numeroase programe multilaterale finanțate de SUA și alte țări occidentale, „împreună cu partenerii mai tradiționali ai Rusiei din țările CSI”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img