spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăAnalizeVicepreședintele Comitetului rus pentru buget: Vestul colectiv ne-a furat 300 de miliarde...

Vicepreședintele Comitetului rus pentru buget: Vestul colectiv ne-a furat 300 de miliarde de dolari conform instrucțiunilor Statelor Unite. Acesta este un jaf

-

Rusia a cerut rezerve pentru a-și rambursa datoria suverană, a declarat prim-vicepreședintele Comitetului pentru buget și piețe financiare al Consiliului Federației pentru TASS.

- Reclama -

„Vestul colectiv ne-a furat 300 de miliarde de dolari, conform instrucțiunilor Statelor Unite. Acesta este un jaf; un stat a jefuit un alt stat împotriva consimțământului tăcut al Occidentului colectiv. Desigur, sugerăm plăți în ruble sau să creăm un instrument oferit de un multi- indicele valutar. Face posibilă efectuarea decontărilor în operațiuni de comerț exterior și pe bursă cu utilizarea monedelor altor state, cu titlu provizoriu, India, China, Vietnam, Argentina și Brazilia”, a spus Serghei Ryabukhin.

Comentând raportul Bloomberg despre incapacitatea datoriei suverane a Rusiei, parlamentarul a spus că nu va influența deloc starea economiei ruse. Situația este provocarea sistemică sofisticată a autorităților financiare internaționale, care arată că „se încearcă armarea” dolarului, a adăugat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img