spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăAnalizeVicepreședinte ALDE: Dragnea i-o va trage lui Tăriceanu că a fost vocal...

Vicepreședinte ALDE: Dragnea i-o va trage lui Tăriceanu că a fost vocal împotriva Sistemului

-

A început circul…Ce se va intampla acum? Simplu: PSD preia jucăria iar puterea adevarata trece la ei si la instante. Vreo doi ani va fi bine, după care o vor lua razna, şi unii şi ceilalți.Serviciile? Mucles, astia doi ani, dar nu va faceti iluzii, ca asa a fost si dupa Revolutie. Pe urma, uite ce-au facut…In politica? Dragnea il va peria pe Tariceanu, tot vreo doua luni, ca omu’ a fost mai vocal impotriva Sistemului si n-ar da bine să…După, dar imediat după, i-o va trage, a scris pe facebook Cătălin Beciu, vicepreședinte al ALDE autosuspendat din funcție după ce a afimat că protestul din Piața Victoriei ar fi o manifestaţie nazistă la care au participat nişte ”cretini” şi ”animale” care îi provoacă scârbă.

- Reclama -

Codrutza e pa.A început circul…Ce se va intampla acum? Simplu: PSD preia jucăria iar puterea adevarata trece la ei si la instante. Vreo doi ani va fi bine, după care o vor lua razna, şi unii şi ceilalți, mai afirmă Beciu.

Din interior n-are pe cine sa mai sacrifice, de calibrul ăsta.Ar putea face asta si la congresul ALDE, unde va conta foarte mult ce spune PSD-ul, dar…Una peste alta, migratia catre Dragnea incepe de astazi. A supravietuit si a aratat ca el este solutia pentru orice doritor de viitor politic. Are tot. Majoritatea depinde doar de el, iar toti ceilalti sunt secundari.E grav?Nu.Si ăsta isi va rupe capu’.Vor apărea alții noi. Noi de tot.Se schimbă cursul istoriei. Se schimbă ideile, partidele, oamenii, conceptul de democrație.V-am mai spus că vor înlocui libertatea adevărata cu dezmățul, dar nu m-ați crezut.Puneți-vă centurile de siguranță..., mai afirmă vicepreședintele suspendat al ALDE.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img