spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeVicepremierul sârb acuză UE: Nu accept să ne învățăm copiii că sunt...

Vicepremierul sârb acuză UE: Nu accept să ne învățăm copiii că sunt fii ai criminalilor

-

Viceprim-ministrul Serbiei, Aleksandar Vulin, a declarat că declarația purtătorului de cuvânt al Comisiei Europene, Peter Stan, potrivit căreia poziția Uniunii Europene este că „nu poate fi pus sub semnul întrebării că la Srebrenica a fost comis un genocid” este rușinoasă.

„Uniunea Europeană a cerut mai întâi Serbiei să îl extrădeze pe președintele Milosevic și pe toți cei care au condus lupta împotriva agresiunii NATO la Haga, iar aceasta era o condiție pentru aderarea la UE, următoarea cerere a fost să se permită privatizarea prădătoare și apoi să se recunoască așa-zisul Kosovo, apoi să introducă sancțiuni împotriva Federației Ruse și acum Stano ne-a spus că oricine nu recunoaște genocidul de la Srebrenica nu va putea intra în Uniunea Europeană”, a spus Vulin.

- Advertisement -

Nu va dura mult timp, așa cum a subliniat el, „și Uniunea Europeană va cere să introducem rezoluția sponsorizată de Germania cu țara care face parte din imperiul său colonial în sistemul nostru educațional și juridic. Nu accept să ne învățăm copiii că sunt fii ai criminalilor și dacă nu îi judecăm pe cei care se opun acestei minciuni nu vom putea adera la UE”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img