spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăAnalizeVerișoara Maiei Sandu, purtătoarea de cuvânt a premierului Natalia Gavrilița. Maia Sandu:...

Verișoara Maiei Sandu, purtătoarea de cuvânt a premierului Natalia Gavrilița. Maia Sandu: Este asta conflict de interes? Nu este

-

Președinta Maia Sandu a recunoscut că Anastasia Taburceanu, purtătoarea de cuvânt a premierului Natalia Gavrilița, este „ruda” sa, dar a insistat că nu asta nu constituie vreun conflict de interese. 

- Reclama -

„Da, ea este rudă cu mine. Este asta conflict de interes? Nu este, pentru că nu eu am angajat-o și nici măcar nu am recomandat-o acolo”, a spus Maia Sandu, referindu-se într-un interviu la Europa Liberă la verișoara ei Anastasia Taburceanu.

- Advertisement -

Potrivit Maiei Sandu, verișoara ei s-a sacrificat, chiar, acceptând postul de la Guvern; ea a mers la un salariu mai mic „pentru că a fost rugată de dna prim-ministru să meargă s-o ajute în cabinet”. 

Maia Sandu a mai declarat pe aceeași temă la Europa Liberă că problema Aparatului de stat nu este că angajează rude, ci că mulți oameni de valoare refuză să lucreze în el, inclusiv pentru că se tem că vor fi acuzați pe nedrept de corupție, de pildă dacă au case mari, construite din „bani câștigați cinstit”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img